Events in Twente

Adres  Postbus 832
Postcode  7550 AV
Woonplaats  Hengelo
Telefoon  074-2502888
Fax  074-2500696
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Bent u op zoek naar de perfecte invulling voor uw (bedrijfs)uitje, personeelsfeest, afdelingsuitstapje, teamtraining of een uniek vergaderprogramma? Heeft u daarnaast geen tijd én geld om uren te zoeken naar geschikte programmaonderdelen? Om vervolgens weken te wachten op een voorstel dat nog niet aan uw wensen voldoet? En wilt u de dag zelf ook beleven, zonder constant bezig te zijn met de organisatie ervan?

Events in Twente heeft de oplossing! Wij nemen u graag al het werk uit handen. Op deze website vindt u onder de verschillende categorieën unieke arrangementen. In één oogopslag ziet u de inhoud van het programma met daarnaast de kosten en het minimaal aantal deelnemers.

Door haar grote netwerk is Events in Twente in staat geweest programma's samen te stellen, die u nergens anders vindt. Tevens zijn wij uw enige aanspreekpunt. Wij organiseren voor u en zorgen op de dag zelf voor professionele en enthousiaste begeleiding.

U kunt het dus zo gek niet bedenken of Events in Twente regelt het!

De mooiste avonturen met het hele bedrijf!

Bike Boarden

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met daarbij een heerlijk plakje echte Twentse krentenwegge.

 

De E-bikeboarrd is een geheel nieuw elektrisch voertuig en is gemakkelijk in gebruik. De horizontaal en verticaal geveerde tweewielige achteras maakt het mogelijk om zowel staand als zittend extreem wendbaar te zijn. De E-bikeboard heeft een reikwijdte van 50 km. U kunt kiezen om met de E-bikeboard een mooie route te rijden of een uitdagende workshop te volgen. Uiteraard kan deze activiteit op vrijwel iedere gewenste locatie in Twente worden verzorgd.

 

De E-bikeboard is goed te combineren voor tours of workshops met onze andere activiteiten die op de site vermeldt staan, zoals de Segway en de Bike Stepper.

 

In dit arrangement is gekozen voor een standaard warm en koud buffet, bestaande uit verschillende soorten vlees, diverse groenten en aardappelproducten, diverse salades en sauzen en stokbrood met kruidenboter.

 

Naast de vermelde bedrijfsuitjes is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u loskoppelen en naar eigen wens weer combineren.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 46,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Events in Twente

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Rondleiding & Schermen.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Kookworkshop.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Solex & Klootschieten.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Events in Twente U het volgende arrangement aan: Verrassend vergaderen.
Lees verder >