groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > workshop smartlappen zingen + cd opname

Van Aemstel Produkties

Adres  Warmoesstraat 66
Postcode  1012 JH
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020 6832592
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Van Aemstel Produkties organiseert sinds 1997 uitjes in Amsterdam: bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en afdelingsuitjes. Voor een uur of een hele dag, en voor elk budget. Kies uit het aanbod op de site, of neem contact met ons op voor een programma op maat.

Van Aemstel Produkties loopt in Amsterdam al jaren voorop in het bedenken van nieuwe concepten. Het Baantjermuseumcafé bijvoorbeeld, geopend mei 2008 door Peter Römer van Endemol. In een sfeervolle ruimte aan de Warmoesstraat stapt u even terug in de tijd, ook Peter R. de Vries was enthousiast. Boekt u bij Van Aemstel Produkties dan is het bezoek kostenloos.Ook kunt u na afloop van onze arrangementen in het stadscafé gratis Karaoken! U wilt toch een geslaagd dagje Amsterdam?

Wat kunt u zoal doen in Amsterdam? Wat dacht u van onze Baantjerspeurtocht inclusief lijk? Of smartlappen zingen met zangles & cd opname? In het stadscafé organiseren wij een Lachworkshop en Oud Hollandse spelletjes. In Amsterdam West hebben we de Scootertoer en in Oost kunt u op stap met een jeugdvriend van Johan Cruyff. Wilt u gewoon varen door de grachten of de stad fietsend verkennen dan kan dat natuurlijk ook. Of een Criminele dag en dan afsluiten met een Amsterdams Feessie?

Van Aemstel Produkties heeft, voor zowel grote als kleine groepen, een aantal originele excursies ontwikkeld. Zo is er bijvoorbeeld de fietstocht 'Gluren bij de Buren'. Tijdens deze tocht kunt u een kijkje bij de Amsterdammers thuis nemen. Maar misschien gaat u wel liever 'Schateren met Schutters', te voet over de walletjes. Uw zangtalent kunt u tonen tijdens een workshop smartlappen, 'Zingen op de Zeedijk'. Voor de heldhaftigen onder ons: gaat u eens handboogschieten in het stadsklooster!

U bent te gast bij een heus familiebedrijf! Met een vast team van medewerkers

workshop smartlappen zingen + cd opname

Op verzoek hebben we ook Engels- en Duitstalige liedjes of kunt u zangles (met humor) krijgen van onze Jordaneese. 

 

Daarnaast organiseren we Moorddiners, de Baantjerspeurtocht, Sex in the City, Gluren bij de Buren en nog 50 andere uitjes bekend van TV!

 

Op deze tranentrekkers (Het Kleine Café aan de Haven, De Clown, Het Was Aan de Costa Del Sol, Droomland) kunt u uw eigen tekst maken; leuk voor de jarige of de aanstaande bruid. Desgewenst krijgt u van juf Mies eerst nog zangles, dit moet wel extra worden geboekt.

 

Samen met onze accordeonist en eventueel een zangjuf neemt u een eigen CD op. Zelf een smartlap schrijven is ook mogelijk, tip voor uw teamuitje! Deze smartlappenworkshop is leuk als personeelsuitje maar ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten. Gezellig en weersbestendig in het oudste stukje Amsterdam. Een van de locaties waar u kunt zingen is het Baantjermuseumcafé in de Warmoesstraat!

Voor grotere groepen staat zangjuf Joki paraat; haar warming-up is ongeëvenaard. Na dit eerste halve uur gaat u aan de slag met accordeonist Wim. Onze tekstboekjes bevatten meer dan 65 Nederlandse en enkele Engelse smartlappen, keuze genoeg! Samen met de accordeonist bepaalt u welke nummers u gaat zingen. Uiteraard mogen durfals solo. Onze geluidsman neemt vervolgens een CD op.

De opnames worden ter plaatse gemaakt in cafés op of rond de Zeedijk. Speciaal op aanvraag is ook het Baantjermuseumcafé mogelijk! Voor de creatieven onder u bestaat de mogelijkheid om thuis een eigen tekst te maken op één van deze nummers.

 

Op verzoek hebben we ook Engels- en Duitstalige liedjes of kunt u zangles (met humor) krijgen van onze Jordaneese. Daarnaast organiseren we Moorddiners, de Baantjerspeurtocht, Sex in the City, Gluren bij de Buren en nog 50 andere uitjes bekend van TV!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs afhankelijk aantal personen
Prijs toelichting afhankelijk pakket
Periode gehele jaar
Duur variabel

Andere Arrangementen van: Van Aemstel Produkties

Op de website www.uitstapjesnederland.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Crimineel Amsterdam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Baantjermuseumcafé Amsterdam.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Lachdag!.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Van Aemstel Produkties U het volgende arrangement aan: Amsterdams Feessie!.
Lees verder >