groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Indoorpaintball shooting

Indoor Shooting Noordhaghe.

Adres  Kerketuinenweg 35/29
Postcode  2544 CV
Woonplaats  Den Haag
Telefoon  070.4020506
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Binnen paintball?? Ja, bij Indoor Paintball Den Haag kun je indoor paintball spelen zonder afhankelijk te zijn van het weer of eigen paintball materiaal, zoals paintball masker, paintball wapen en paintball kleding. Wij hebben gekozen voor een paintball veld met zachte kussens om je tijdens de paintball games achter te verstoppen om verwondingen te voorkomen.

Paintball.... Het perfecte, ultieme uitje voor een paintball bedrijfsfeest, paintball personeelsfeest, paintball vrijgezellenfeest, paintball schoolfeest, paintball reunie of een paintball dagje met vrienden, gewoon lol maken....noem maar op. Heb je iets te vieren?? Er zijn vele paintball arrangementen mogelijk. Ook voor expats een leuke manier om hun nieuwe collega's op een sportieve manier te leren kennen. Neem contact met ons op en wij maken de dag van je leven nog leuker en gezelliger...

De games die gespeeld worden:

- Time: Team die de meeste spelers overheeft wint.
- Last man standing: Het team waarvan een speler overblijft wint.
- Capture the Flag: De vlag van de tegenpartij moet naar jouw kamp gebracht worden.
- V.I.P.: Het team moet een belangrijk persoon beveiligen, maar word deze persoon geraakt dan is het hele team af.
- Take the Castle: Een team gaat in het kasteel en het andere team moet het kasteel veroveren.
- Speedball: De frontale aanval uitvoeren op de tegenstander. Word vaak bij Outdoor Paintball gespeeld, maar wij laten zien dat het ook heel goed bij Indoor Paintball kan. Ons paintball veld is 1200 m2
- Om het paintballen iets extra's te geven gebruiken wij een laser RGB 1,1 Watt full colour, 10.000 Watt verlichting, rookmachine en een 2 x 1000 Watt's geluids installatie.

Noordhaghe biedt een vernieuwde gezellige accommodatie welke ook uitstekend geschikt is voor het houden van bedrijfsfeesten en partijen van 20-250 personen. U kunt dan denken aan uw, bedrijfsfeesten, vrijgezellen party's, evenement, dagje uit, sportief, zakelijk uitje, of een dagje team building.

Indoorpaintball shooting

Indoor Paintball Shooting is een sport. Je hebt er behalve een goede conditie ook een dosis doorzettingsvermogen voor nodig. Uiteraad kan men dit niet verwachten van een bedrijfsuitje met diverse type mensen en verschillende werkzaamheden, een teambuildingsdag met de bejaardensoos of een kinderpartijtje, maar alles is mogelijk met Indoor Paintball. Het voornaamste is dat zij die het spel gaan spelen er met plezier op terugkijken.

Is Paintballen iets voor u en bent u na het lezen van deze informatie al een beetje in de stemming gekomen voor een wedstrijdje tegen uw collega's of uw personeel of vrienden of wie dan ook, aarzel dan niet maar laat u vrijblijvend informeren omtrent de talloze mogelijkheden en arrangementen.

Voor grotere groepen (meer dan 30 personen) adviseren wij de paintball-maatpakketten. Hierbij wordt in nauw overleg met de klant een thema uitgezocht en een spel ontwikkeld die toegespitst is op het aantal deelnemers en hun eventuele beperkingen of specialisatie.

Kleinere groepen kunnen zich ook aanmelden via de mail en kunnen dan met andere groepen samen ook een heerlijk knalfeest hebben bij ons....

Gedurende 2 uur (voor grotere groepen, ong. 30 personen, wordt minimaal 3 uur uitgetrokken) worden er verschillende paintball sessies gespeeld met iedere keer een wisselende opdracht. Doordeweeks alleenrecht voor groepen groter dan 30 personen, vrijdag en zaterdag 50 personen of meer. Uiteraard kunt u gebruik maken van een complete paintball uitrusting, die bestaat uit:

Overal
Gezichtsmasker (met dubbel glas, dit voorkomt beslaan)
Automatisch wapen
100 paintballs in koker o:p>

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vanaf € 22,50 p.p.
Prijs toelichting Inclusief benodigdheden
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dagdeel