groepsarrangementen.nl > Zeeland > > Zakelijk algemeen

Kunsthuis 'de Eenhoorn'

Adres  Havelaarstraat 22
Postcode  4486 BC
Woonplaats  Colijnsplaat
Telefoon  06 24 51 25 82
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Kunsthuis "de Eenhoorn" is een multifunctioneel huis voor zowel particulieren als bedrijven t/m 14 personen. De Eenhoorn is te huur als groepsaccommodatie met of zonder verzorging, wij bieden u Bed & Breakfast of het is te huur als daglocatie voor vergaderingen, workshops, trainingen, groepsruimte, lezingen etc. Dit met ontbijt, lunch, borrel en/of diner en eventueel aangevuld met een sportieve activiteit.

De ruimte bevindt zich achterin het huis en geschikt is voor vele doeleinden.

* Vergaderingen
* Workshops
* Trainingen
* Opleidingen
* Lezingen
* Groepsruimte op sportief en/of lichamelijk gebied
* (Kinder)groepen die iets in te studeren hebben

De ruimte is op authentieke wijze en zeer sfeervol ingericht, rustig en van alle gemakken voorzien. Gezien de grootte van de ruimte is het aantal personen verschillend al naar gelang de invulling van de activiteit.
Aanwezig in de ruimte zijn een beamer, whiteboard, flipover en een muziekinstallatie. Apart te huur zijn matrassen, poefjes en massagetafels.

Een apart gelegen toilet met wastafel en douche hoort bij de ruimte en staat tot uw beschikking. Natuurlijk kunt u er ook koffie, thee, water, ontbijt, lunch en/of diner bij bestellen. Gezellig met uw eigen club in een Kunsthuis waar integriteit voorop staat!

Zakelijk algemeen

Wilt u eens anders vergaderen dan anders in een zeer aparte en unieke locatie met een kleine groep?Dan zit u bij ons aan het juiste adres. De Eenhoorn is gericht op groepen tot ongeveer 14 personen, die een locatie zoeken met een huiselijke en persoonlijke sfeer.

 

Draadloos internet is aanwezig. Kunsthuis “de Eenhoorn” is een kunstobject waar acht jaar met aandacht en zorg aan is verbouwd. Op wat kleine details na zijn we binnen rond… "de Eenhoorn" biedt een scala aan mogelijkheden voor kleine groepen. Het huis heeft vele mogelijkheden waarbij bedrijven of particulieren zelf kunnen aangeven wat ze wensen. Zo kunt u onze locatie afhuren per dagdeel, inclusief of exclusief verzorging, met of zonder slaapkamers en de ruimtes op de begane vloer kunnen ook apart per dagdeel gehuurd worden.

 

Indeling

Op de begane vloer, aan de voorzijde van het huis, bevindt zich de zitkamer (5 x 5 meter) en heeft een Keltische uitstraling. Een grote hoekbank waarin u kunt loungen behoort tot de mogelijkheden.

 

In het midden van het huis is het eetgedeelte, grenzend aan de keuken en de receptie en is als Romeinse binnentuin ingericht. Kleine losse tafels met stoelen maken dat het zo neergezet kan worden, hoe u het wenst.

 

De multifunctionele ruimte die zich achterin het huis bevindt is geschikt voor vele doeleinden zoals vergaderingen, workshops, trainingen, opleidingen, lezingen etc.en als groepsruimte op sportief en/of lichamelijk gebied. Deze ruimte is sfeervol, rustig en van alle gemakken voorzien. Een apart gelegen toilet met wastafel en douche hoort bij de ruimte en staat tot uw beschikking.

 

Op de 1e etage bevinden zich vijf slaapkamers die door verschillende kunstenaars zijn ingericht. Allen hebben hun eigen sfeer en identiteit. Er zijn zowel 1, 2 als 4 persoonskamers. Indien gewenst kunt u hier uw gasten onderbrengen die van ver komen.

 

Het nostalgische dakterras is heerlijk om (bij zonnig weer) te ontbijten, lunchen of te dineren.

 

Verzorging

Wij bieden u ontbijt, lunch, borrel en diner, indien gewenst. Na uw bijeenkomst kunt u eventueel eerst gezellig een aperitief nuttigen in de Keltische zitkamer om daarna met uw eigen clubje aan tafel te gaan in onze Romeinse binnentuin.

 

Ontspannen

Mogelijk is een wandeling onder begeleiding van een ervaren trainer te boeken om even"uit het hoofd" te komen. Uitwaaien aan de dijk zodat er daarna weer volle concentratie mogelijk is. Dit kan op ieder tijdstip van de dag.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Op aanvraag
Prijs toelichting Afhankelijk van arrangement
Periode Het hele jaar door
Duur Variabel

Andere Arrangementen van: Kunsthuis 'de Eenhoorn'