groepsarrangementen.nl > Limburg > Bedrijfsuitje > Feestarrangementen

Hampshire Boshotel Vlodrop.

Adres  Boslaan 1
Postcode  6063 NN
Woonplaats  Vlodrop
Telefoon  0475 - 53 49 59
Fax  0475 - 53 45 80
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Hampshire Boshotel Vlodrop: het Trefpunt in het groen! U zoekt een inspirerende plek, waar niets te gek is? Dan is Boshotel Vlodrop de ideale plek, bij ons vindt u het allemaal!

Elk van onze 4 sterren staat voor compleet comfort, fantastische faciliteiten, culinaire zaligheden van ons restaurant en dit alles in een adembenemende, mooie omgeving.

Boshotel Vlodrop ligt midden in het unieke Nationaal Park 'De Meinweg' in Midden-Limburg, een wandel- en fietsgebied bij uitstek.

Ook onze indoor-faciliteiten bieden u optimale ontspanningsmogelijkheden. Een binnenzwembad met saunalandschap, beautysalons, squashbanen, een professionele fitnessruimte en solaria. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om alles eens lekker los te laten en te verzinken in het zalige van niets doen.

Wilt u ook buiten actief bezig zijn? We hebben een eigen Activity Club. Handboogschieten, nordic walking, mountainbiking en fietstochten behoren o.a. tot de mogelijkheden.

De kamers
Ons hotel beschikt over 82 hotelkamers, allen ingericht met oog voor detail en de bosrijke omgeving. Minibar, badkamer met bad en/of douche, T.V., safe, schrijftafel en een broekenpers behoren tot de standaarduitrusting.

Wilt u nog meer luxe? Wat dacht u van onze 18 suites? Een aantal beschikt zelfs over een groot priv� balkon! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Restaurant
Uiteraard wisselt onze restaurantkaart met de seizoenen mee. Asperges, wildgerechten en zelfs stampot zijn voor onze vaste gasten bekende items.

Feestarrangementen

Wij hebben een "all inn" feestarrangement samengesteld, zodat u vooraf exact weet wat de kosten zijn en er achteraf geen vervelende verassingen zijn:

 

Drankenarrangement van 20.00 uur tot 01.00 uur ( bier-fris-wijn-koffie) De DJ die de hele avond de muziek verzorgd Heerlijk warm/koud buffet.

 

Willen uw gasten na het feest lekker blijven slapen? Dit kan uiteraard. In combinatie met het feestarrangement rekenen wij voor een tweepersoonskamer met ontbijt slechts € 55,00 per persoon.

 

Boekt u het feestarrangement ter gelegenheid van een bruiloft dan bieden wij het bruidspaar een overnachting in de suite GRATIS aan.

 

Toeslagen

€ 1,10 toeristenbelasting per persoon per nacht

€ 25,00 voor een eenpersoonskamer

Eventueel:

€ 25,00 / € 40,00 per suite per nacht, afhankelijk van de suite

€ 12,50 p.p. voor het gebruik van het saunalandschap (wij vragen hiervoor een vergoeding, om de intieme sfeer te garanderen). Dit arrangement is geldig tot en met december 2009.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 55,00 p.p.
Prijs toelichting All-in natuurlijk!!
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur variabel

Andere Arrangementen van: Hampshire Boshotel Vlodrop.

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Hampshire Boshotel Vlodrop. U het volgende arrangement aan: Beauty Duo Arrangement.
Lees verder >