ACE Paintball

Adres  Postbus 349
Postcode  4600 AH
Woonplaats  Bergen op Zoom
Telefoon  0164-254484
Fax  0164-263416
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Ace paintball is opgericht in 1993, toen stond paintball nog in de kinderschoenen en vanuit hier is het snel gegroeid tot een volwaardige sport waar over de gehele wereld steeds meer mensen plezier aan beleven. In deze jaren zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste paintballorganisaties van Nederland. Ons team begeleiders zijn ervaren paintballers die weten waar het in het spelletje om gaat en ze helpen je graag om de dag tot een groot succes te maken.

We hebben een eigen terrein van ongeveer drie hectare bosgebied vlakbij Breda, dit terrein is volledig paintball geschikt gemaakt door de aanleg van forten, kuilen, schotten, sluippadjes enz. enz.

De kosten van een paintball arrangement zijn afhankelijk van de groepsgrote. We zijn zeven dagen per week op reservering open. En de standaard speeltijden zijn van 09:00 tot 13:00 uur van 13:00 tot 17:00 en van 17:00 tot 21:00 (avond alleen zomers) maar het is ook mogelijk om in overleg andere tijden te spelen.

Niet alles kan, maar veel is mogelijk!

Wachten op de "vijand".....

Wij zijn er van overtuigd een goed verzorgt en professioneel paintball arrangement voor u te kunnen verzorgen, of het nu gaat om een familie reunie, een vrijgezellenfeest, of een personeelsuitje. Je kunt er van uitgaan dat het een geslaagde kleurrijke dag gaat worden. Wij hopen u spoedig op ons terrein te kunnen ontvangen. voor meer informatie of voor een inschrijf pakket bel ons op 0164-254484 of E-mail ons.

Vlaggenroof

Spelend in overall en uitgerust met gezichtsbescherming en verfgeweer probeer je de tegenstanders te raken met verfballetjes.

Maar pas op! Anderen liggen op de loer om ook jou uit te schakelen. De spanning is te snijden wanneer je het vijandelijk vlaggenfort benadert. Als je de vlag bemachtigd hebt breng je deze terug naar het eigen fort.

Lukt dit alles zonder geraakt te worden door vijandelijk vuur.... verf, dan heeft jouw team het spel gewonnen. Maar juich niet te vroeg want er zijn meerdere spelen op een dag. O.a. zoek de bom, bestorm het fort en voor de echte rambo�s Ace of Aces. Alle spelen worden twee keer gedaan om revanche te kunnen nemen.

Paintball is niet gevaarlijk. Doordat er gespeeld wordt zonder lichamelijk contact is paintball niet gevaarlijker dan een spelletje tennis of volleybal. De kwetsbare delen zoals ogen gezicht en oren worden beschermd door een speciaal daarvoor ontworpen paintballmasker.

Er is hoe dan ook een EHBO-set aanwezig. Wees niet bezorgd, in de afgelopen jaren is deze alleen open geweest voor een pleister op een schrammetje. Ook voor het milieu is paintball absoluut onschadelijk. De verfballetjes zijn niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Afhankelijk van groepsgrote.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag(deel)

Andere Arrangementen van: ACE Paintball

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt ACE Paintball U het volgende arrangement aan: Bestorm het fort!.
Lees verder >