groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > Vergaderlocatie > Vergaderen combineren met teambuilding

Hotel Jan van Scorel

Adres  Heereweg 89
Postcode  1871 ED
Woonplaats  Schoorl
Telefoon  072-5094444
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Hotel Jan van Scorel is perfect gelegen bij duin, bos en strand. In de directe omgeving van het pittoreske Schoorl zijn volop mogelijkheden tot ontspanning zoals wandelen en fietsen door de Schoorlse duinen en het bos of uitwaaien langs het strand. Schoorl ligt tussen het kunstenaars dorp Bergen, met een bruisend uitgaansleven en het dorpje Groet, dat u veel natuurschoon biedt. Op een steenworp afstand vindt u de kaasstad Alkmaar. De hoofdstad Amsterdam en de luchthaven Schiphol liggen op 45 minuten afstand.

Vergaderen combineren met teambuilding

Conferentieruimten op maat... De vijf individuele conferentieruimten in het souterain kunnen door de flexibele wanden op maat aangepast worden tot een ruimte van maximaal 202 m2, met uitzicht en toegang tot de tuin van het hotel. Zo kunnen we de ruimte op uw bijeenkomst afstemmen.

Exclusief vergaderen ... Uw eigen privé villa? Onze luxe vergadervilla Villa van Duin is gelegen achter het hotel temidden van de duinen. De Villa is uitermate geschikt als boardroom voor een vertrouwelijk strategisch overleg of andere hoogwaardige conferenties, maar uiteraard ook geschikt voor een familie-uitje of creatieve workshop.

Van klein tot groot... Voor kleinere conferenties biedt het Maxima Hotel Jan van Scorel conferentiekamers. Dit zijn ruime hotelkamers die volledig ingericht zijn voor bijeenkomsten van maximaal 15 personen óf als ruimte voor korte brainstormsessies tijdens een grotere conferentie.

Alles bij de hand... In ons Business Center, kunt u gebruik maken van fax, kopieerapparatuur en computer. Voor het gebruik van Internet of E-mail worden vaste tarieven berekend. Tevens kan deze ruimte gebruikt worden als secretariaatsruimte. De ruimte is exclusief voor uw bijeenkomst te reserveren zodat u ongestoord kunt doorwerken. Daarnaast is er door het gehele hotel wireless internetverbinding.

Een bijeenkomst in een omgeving als Schoorl daagt extra uit tot extra inspirerende activiteiten. Om te ontspannen, om samenspel te bevorderen of om de zinnen gewoon eens te verzetten.

Er is veel mogelijk waarbij de duinen en het strand als uitgangspunt kunnen worden genomen, zoals:

Barbecue in de duinen: Gezellig onder elkaar
een ongedwongen barbecue in een prachtige omgeving!

Kameel rijden op het strand: Wilt u uw groep op ludieke wijze verrassen, huur dan een kameel. succes verzekerd en u heeft gegarandeerd veel plezier.

Eendenrally; Een middag cabrio rijden door noord holland is een belevenis op zich. Wij kunnen rally's verzorgen waar wel 25 eenden aan deelnemen.

Buiten dineren onder een pagodetent:
Exclusief dineren in mediterraanse sfeer. Ook
dat is mogelijk en wij maken graag voor u
een offerte op maat!

Vliegeren op het strand:
Laat u leiden door de wind en voelt u zich
weer eens als een kind zo blij met een vlieger.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs op aanvraag
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel