groepsarrangementen.nl > Zeeland > > Zwerftocht

Kanoa

Adres  Muidenweg 175
Postcode  4471 NM
Woonplaats  Wolphaartsdijk
Telefoon  0113-581609
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Kanoa organiseert en verzorgt sinds meer dan 20 jaar met veel inspiratie diverse sportieve en recreatieve activiteiten met een avontuurlijk en educatief karakter voor zowel individuele deelnemers als groepen.
In het hartje van Zeeland, aan het veelzijdige natuur- en recreatiegebied het Veerse Meer bevindt zich onze ideaal gelegen uitvalsbasis Kanohaven de Piet.

Door onze ruime ervaring en gespecialiseerde kennis kunt u rekenen op een professionele begeleiding. Op een prettige en opbouwende wijze brengen enthousiaste instructeurs en instructrices u de nodige kennis en vaardigheden bij.

Veiligheid en respect voor de natuur zijn belangrijke aandachtspunten bij alle activiteiten en uiteraard krijgt u de beschikking over een uitrusting van topkwaliteit.

Scholen, bedrijven, instellingen, verenigingen, families, clubs, kortom: elk gezelschap kan bij Kanoa terecht voor een onvergetelijk actief uitstapje.

Jong of oud, sportief of ongeoefend, er worden geen specifieke eisen gesteld aan ervaring en conditie. Iedereen wordt op eigen niveau bij onze activiteiten betrokken en vergroot spelenderwijze zijn behendigheid..
In een natuurlijke omgeving, weg van de dagelijkse routine bent u bezig met uitdagende buitensporten en recreatieve spelactiviteiten. U beleeft gezamenlijk veel plezier en versterkt op een buitengewoon verfrissende wijze uw teamgeest.

Zwerftocht

Overige groepsarrangementen.
Buiten het hier omschreven arrangement behoren een educatieve kanonatuurtocht in samenwerking met Staatsbosbeheer, een doelgerichte oriëntatiedagtocht, een grensverleggende tweedaagse overlevingstocht en een origineel midweekprogramma tot de mogelijkheden.

Á la carte
Bij de bovenstaande lowbudget arrangementen kunnen we prima tegemoetkomen aan uw wensen en behoeften. De programma's kunnen á la carte worden uitgebreid met losse modules en/of met een intensievere begeleiding door extra instructeurs. In onderling overleg stellen we graag een speciaal op uw doelstellingen gericht programma samen.

U maakt uw uitstapje helemaal compleet met een welverdiende barbecue, waarbij het gezellig natafelen is in de juiste ambiance. Van eenvoudige barbecue tot luxe buffet, onze huistraiteur kan aan al uw culinaire wensen voldoen. Zie de menukaart op onze site! Op verzoek organiseren we uw evenement van a tot z, tot in de puntjes verzorgd.

Nadere info.
Van alle arrangementen kunnen we u een uitgebreid programma toesturen!
Voor nadere informatie over de gang van zaken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 12,50 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Kanoa

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Kanoa U het volgende arrangement aan: Halve dagtocht kanovaren.
Lees verder >