groepsarrangementen.nl > Flevoland > > Schietarrangement A

Dorhout Mees.

Adres  Strandgaperweg 30
Postcode  8256 PZ
Woonplaats  Biddinghuizen
Telefoon  0321- 331138
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Dorhout Mees: Een trefzekere kans!

Dorhout Mees is een aantrekkelijke accommodatie gelegen in het hart van Nederland. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies. Voor groepen tot ongeveer 750 personen biedt Dorhout Mees een keur aan activiteiten. De tijd die u wilt besteden kan variëren van een uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel, kortom: de locatie bij uitstek!

Dorhout Mees combineert inspanning met ontspanning. Er zijn zalen van 5 tot circa 500 personen voor vergaderingen, trainingen, seminars en presentaties. Een luxueus hotel met 42 kamers voor meerdaagse bijeenkomsten en een bijzonder en uitgebreid restaurant voor "sfeer" gerechten.

Voor avontuur kunt u ook bij Dorhout Mees terecht. Op het adventure terrein heeft u o.a. de mogelijkheid tot 4WD terreinrijden, quad parcours, teamwork, hindernisbaan en abseilen/ toggelen van de hoge toren. Meedoen aan deze actieve en spannende evenementen is een enerverende beleving die stimulerend en motiverend werkt en daarbij een onuitwisbare indruk achterlaat.

De populaire golfsport drukt bij Dorhout Mees inmiddels een zeer grote stempel op het mega complex. De fraai uitgebreide 18 holes Main Course voor spelers in het bezit van GVB, de 9 holes Home Course voor spelers met baanpermissie en de 9 holes Par 3 baan onder begeleiding maken golfcentrum Dorhout Mees voor elk type golfer toegankelijk. Iedereen is welkom! Op de overdekte driving range staan gediplomeerde instructeurs en golf-professionals van Dorhout Mees voor u klaar om u bij uw activiteiten te begeleiden.

Al deze activiteiten op één aaneengesloten locatie maakt van Dorhout Mees een aantrekkelijk en vooral zeer toegankelijk geheel voor een groot publiek.

Bedrijfsleven, groepen en individuele gasten voelen zich direct thuis bij Dorhout Mees, de ideale combinatie van "business" en "pleasure".

Schietarrangement A

Iedereen schiet vanuit een positie die hem/haar een redelijke trefkans biedt op de kleiduif (= een soort schoteltje). Onder leiding van onze ervaren instructeurs zult u al snel in de ban zijn van deze spannende en ontspannende sport.

Schietarrangement A

* duur 1uur*:
* Kleiduiven schieten, 10 schoten per persoon
* Klein kaliber schieten, 5 schoten per persoon
* Pijl en boogschieten, 5 pijlen per persoon.

NB gebruik van eigen wapen in recreatief gezelschap is niet toegestaan. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief gebruik van wapen, munitie en instructie.

Het schietarrangement kan worden uitgebreid qua tijdsduur en qua aantal schoten.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 28,-- p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Dorhout Mees.

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Dorhout Mees. U het volgende arrangement aan: Diverse golfarrangementen.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Dorhout Mees. U het volgende arrangement aan: Adventure.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Dorhout Mees. U het volgende arrangement aan: Outdoor arrangementen en vergaderen.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Dorhout Mees. U het volgende arrangement aan: Diverse Dagarrangementen.
Lees verder >