Dorhout Mees.

Adres  Strandgaperweg 30
Postcode  8256 PZ
Woonplaats  Biddinghuizen
Telefoon  0321- 331138
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Dorhout Mees: Een trefzekere kans!

Dorhout Mees is een aantrekkelijke accommodatie gelegen in het hart van Nederland. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies. Voor groepen tot ongeveer 750 personen biedt Dorhout Mees een keur aan activiteiten. De tijd die u wilt besteden kan variëren van een uur tot zelfs een meerdaagse bijeenkomst met overnachting in ons comfortabele hotel, kortom: de locatie bij uitstek!

Dorhout Mees combineert inspanning met ontspanning. Er zijn zalen van 5 tot circa 500 personen voor vergaderingen, trainingen, seminars en presentaties. Een luxueus hotel met 42 kamers voor meerdaagse bijeenkomsten en een bijzonder en uitgebreid restaurant voor "sfeer" gerechten.

Voor avontuur kunt u ook bij Dorhout Mees terecht. Op het adventure terrein heeft u o.a. de mogelijkheid tot 4WD terreinrijden, quad parcours, teamwork, hindernisbaan en abseilen/ toggelen van de hoge toren. Meedoen aan deze actieve en spannende evenementen is een enerverende beleving die stimulerend en motiverend werkt en daarbij een onuitwisbare indruk achterlaat.

De populaire golfsport drukt bij Dorhout Mees inmiddels een zeer grote stempel op het mega complex. De fraai uitgebreide 18 holes Main Course voor spelers in het bezit van GVB, de 9 holes Home Course voor spelers met baanpermissie en de 9 holes Par 3 baan onder begeleiding maken golfcentrum Dorhout Mees voor elk type golfer toegankelijk. Iedereen is welkom! Op de overdekte driving range staan gediplomeerde instructeurs en golf-professionals van Dorhout Mees voor u klaar om u bij uw activiteiten te begeleiden.

Al deze activiteiten op één aaneengesloten locatie maakt van Dorhout Mees een aantrekkelijk en vooral zeer toegankelijk geheel voor een groot publiek.

Bedrijfsleven, groepen en individuele gasten voelen zich direct thuis bij Dorhout Mees, de ideale combinatie van "business" en "pleasure".

Adventure

Al onze activiteiten worden door onze enthousiaste instructeurs afgestemd op de aanwezige kennis, mentale- en lichamelijke gesteldheid van uw groep en zij dragen bij tot een succesvol programma. Al onze activiteiten worden door onze enthousiaste instructeurs afgestemd op de aanwezige kennis, mentale- en lichamelijke gesteldheid van uw groep en zij dragen bij tot een succesvol programma.

Een aantal voorbeelden van onze activiteiten treft u onderstaand aan. Bezoek onze website voor een compleet overzicht.

4WD Terreinrijden:€ 28,-- per persoon .Op een speciaal daarvoor ingericht terrein leert men de mogelijkheden en onmogelijkheden van een vierwiel aangedreven auto kennen. Men dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Deze activiteit, inclusief instructie, duurt ongeveer een 1/2 uur uitgaande van een groep bestaande uit 10 tot 15 personen en is te combineren met onze overige activiteiten.

Quad parcours: € 21,-- per persoon

Allereerst wordt men vertrouwd gemaakt met alle aspecten van deze motoren op vier wielen. Vervolgens legt men een vaardigheidstraject af waarbij goede samenwerking en discipline tot het beste resultaat leiden.

Deze activiteit, inclusief instructie, duurt ongeveer een 1/2 uur uitgaande van een groep bestaande uit 10 tot 15 personen en is te combineren met onze overige activiteiten.

Abseilen (€ 12,- p.p.) en Toggelen (€ 12,- p.p.) € 20,- per persoon

Op de toren worden de basisvaardigheden van het afdalen beoefend. Bij toggelen maken de deelnemers vanaf onze toren een afdaling langs een diagonaal (45°) gespannen lijn. Onder abseilen verstaan we het loodrecht afdalen van onze toren langs een vrijhangende lijn. Als je later veilig bent geland, weet je dat toggelen en abseilen zich niet laten omschrijven, dat moet je gedaan hebben!

Deze activiteiten, inclusief instructie, duurt ongeveer een 1/2 uur uitgaande van een groep bestaande uit 10 tot 15 personen en zijn te combineren met onze overige activiteiten.

Mountainbiking: € 15,- per persoon

Op terreinfietsen tonen de deelnemers hun vaardigheden in het verplaatsen op een fiets met 21 versnellingen. Eenmaal de juiste versnelling gekozen is de meest steile helling een peulenschil. Snelheid en rijvaardigheid is de rode draad in dit parcours.

Deze activiteit, inclusief instructie, duurt ongeveer een 1/2 uur uitgaande van een groep bestaande uit 10 tot 15 personen en is te combineren met onze overige activiteiten.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Zie arrangement
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Dorhout Mees.

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Dorhout Mees. U het volgende arrangement aan: Diverse golfarrangementen.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Dorhout Mees. U het volgende arrangement aan: Schietarrangement A.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Dorhout Mees. U het volgende arrangement aan: Outdoor arrangementen en vergaderen.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Dorhout Mees. U het volgende arrangement aan: Diverse Dagarrangementen.
Lees verder >