groepsarrangementen.nl > Drenthe > > Tuin De Havixhorst

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst

Adres  Schiphorsterweg 34-36
Postcode  7966 AC
Woonplaats  De Schiphorst
Telefoon  (0522) 44 14 87
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
DE HAVIXHORST IS GENIETEN VAN DE STILTE VAN DE NACHT.

De Havixhorst heeft acht hotelsuites en ze zijn alle acht verschillend. Van het kussen op het bed tot de tegeltjes in de badkamer. Alle acht hebben ze hun eigen sfeer, hun eigen geschiedenis. En waar ter wereld vindt u een bruidssuite pal onder het nest van een ooievaarspaartje.

Wie op De Havixhorst komt logeren, is geen 'kamernummer'. Het woord logeren alleen al roept hier aangename herinneringen op aan een ver verleden.Logeren op De Havixhorst betekent een paar dagen de gast des huizen zijn. Een wandeling in de kasteeltuin en door de statige beslotenheid van het Reestdal, een lui diner bij kaarslicht, nog even iets drinken in de lounge. Of op zo'n warme zomeravond buiten op het terrasdineren en dan genieten van de stilte van de nacht.

Wilt u meer informatie over de Havixhorst? Neem dan contact op met ons via de telefoon. Of misschien nog beter; kom eens langs en maak persoonlijk kennis met ons. Met plezier vertellen wij u alles over de mogelijkheden van ons restaurant, onze hotel suites en onze zalen. Bijvoorbeeld, onze speciale arrangement met logie, ontbijt en diner in combinatie met een onvergetelijke dag met activiteiten in de omgeving. We hebben zeer veel documentatie voor u. Ook kunnen wij op maat gemaakte arrangementen aanbieden speciaal voor de zakelijke markt. Gaarne maken wij voor u een gedetaileerde aanbieding.

Tuin De Havixhorst

De Havixhorst kent geen tijd. De oprijlaan, de gracht, het voorplein, het statige huis, ze waren er altijd. Zelfs de ooievaars zoeken elk jaar weer hun hoge nest op de schoorsteen op. De Havixhorst is van alle tijden.

Diep in de middeleeuwen vestigden Drentse boeren zich op de zandhorsten langs het riviertje de Reest. Een van die oude hoeves overtrof de andere al snel in macht en aanzien: De Havixhorst. In 1753 werd het oude ridderlijke goed omgetoverd in het paleisje aan de Reest zoals het er nu nog uitziet.

In 1982 begon de tweede jeugd van De Havixhorst. Een luisterrijk verleden werdt door directeur Jos A.C. Wijland op smaak gemaakt voor de gasten van nu. We heten u van harte welkom op De Havixhorst...

De prachtige tuin rond De Havixhorst maakt deel uit van het natuurgebied het Reestdal waar u eindeloos kunt wandelen.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vriendelijk
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst