groepsarrangementen.nl > Drenthe > Vergaderlocatie > Tweedaags vergaderarrangement

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst

Adres  Schiphorsterweg 34-36
Postcode  7966 AC
Woonplaats  De Schiphorst
Telefoon  (0522) 44 14 87
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
DE HAVIXHORST IS GENIETEN VAN DE STILTE VAN DE NACHT.

De Havixhorst heeft acht hotelsuites en ze zijn alle acht verschillend. Van het kussen op het bed tot de tegeltjes in de badkamer. Alle acht hebben ze hun eigen sfeer, hun eigen geschiedenis. En waar ter wereld vindt u een bruidssuite pal onder het nest van een ooievaarspaartje.

Wie op De Havixhorst komt logeren, is geen 'kamernummer'. Het woord logeren alleen al roept hier aangename herinneringen op aan een ver verleden.Logeren op De Havixhorst betekent een paar dagen de gast des huizen zijn. Een wandeling in de kasteeltuin en door de statige beslotenheid van het Reestdal, een lui diner bij kaarslicht, nog even iets drinken in de lounge. Of op zo'n warme zomeravond buiten op het terrasdineren en dan genieten van de stilte van de nacht.

Wilt u meer informatie over de Havixhorst? Neem dan contact op met ons via de telefoon. Of misschien nog beter; kom eens langs en maak persoonlijk kennis met ons. Met plezier vertellen wij u alles over de mogelijkheden van ons restaurant, onze hotel suites en onze zalen. Bijvoorbeeld, onze speciale arrangement met logie, ontbijt en diner in combinatie met een onvergetelijke dag met activiteiten in de omgeving. We hebben zeer veel documentatie voor u. Ook kunnen wij op maat gemaakte arrangementen aanbieden speciaal voor de zakelijke markt. Gaarne maken wij voor u een gedetaileerde aanbieding.

Tweedaags vergaderarrangement

Concentratie en hoge prestaties zijn alleen mogelijk in een zeer rustige omgeving, waar ook mogelijkheden voor gezonde ontspanning zijn. De weldadige rust van de Havixhorst met zijn persoonlijke service is de optimale setting om u deze basisvoorwaarden te bieden; rust, persoonlijke service, gezonde ontspanning. Vanzelfsprekend beschikken wij over alle door u gewenste apparatuur.

U kunt kiezen uit 4 comfortabele zalen.
Als ontspanning bieden wij u meerdere mogelijkheden: een bezoek aan het op 500 meter afstand gelegen ooievaarsstation De Lokkerij; een wedstrijd boogschieten met authentieke handbogen; of een fietstocht door het fraaie dorp Staphorst. Desgewenst kunnen wij u nog veel meer alternatieven geven.

Ons tweedaags arrangement is als volgt samengesteld :

- 1 overnachting in een 1-persoons suite;
- 1 uitgebreid Hollands ontbijt;
- café of thé met cake bij aankomst;
- café, thé en mineraalwater gedurende de vergadering;
- 2 lunches (2 gangen);
- 1 4-gangen diner;
- vergader- of trainingsruimte.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vanaf € 245,00 p.p.
Periode Aankomst di t/m vr
Duur 2 daags

Andere Arrangementen van: Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst