groepsarrangementen.nl > Gelderland > Algemeen > Evenement op maat

EXito Evenementen

Adres  Lage Bergweg 10
Postcode  7361 GT
Woonplaats  Beekbergen
Telefoon  055-5051282
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
eXito Events.

eXito is gespecialiseerd in het organiseren van actieve en sportieve evenementen.

eXito heeft veel ervaring in huis, tal van avontuurlijke ideeën en een variatie aan oplossingen om uw wensen te vertalen tot een unieke bijeenkomst.

eXito Outdoor & Trainingcentrum.

In één van de fraaiste gebieden van Nederland, de Veluwe, is het eXito Outdoor & Trainingcentrum gelegen.

De combinatie van natuur, buitensport, trainingsfaciliteiten, evenementenzalen en een goede horecavoorziening maakt uw evenement tot een waar succes.

Als het gaat om relatiemarketing, productpresentaties, after sales, bedrijfsuitstapjes, trainingen of sportieve evenementen; wij bieden een totaalconcept.

Evenement op maat

Programma 'Veluwe Travel eXperience'

Locatie: Diverse locaties op de Veluwe

14.00 uur - Ontvangst van de gasten
eXito zal de gasten ontvangen bij landgoed de Wipselberg te Beekbergen.

14.15 uur - Start programma
eXito stelt 2 teams samen door middel van het trekken van genummerde buttons.

De teams maken een avonturrlijke hike door de Veluwe. Keer op keer gaat men opzoek naar een nieuwe bestemming en opdrachten. Gedurende de tocht zullen de teams meerdere malen voor dilemma's komen te staan. Binnen dit programma is een rodedraad verweven om de dilemma's te versterken, n.l. 'The Dollar Game'

The Dollars Game. De team krijgen ieder 500 Dollars uitgereikt bij het begin van de Veluwe Travel eXperience. Bij vele onderdelen zijn deze dollars noodzakelijk voor het vervolg van het programma. Een tekort aan dollars zal leiden tot creativiteit en vindingrijkheid binnen de teams. De opdracht voor de teams is dan ook: Bewaak uw budget met gezond verstand!

14.45 uur - Start Mobiele Duo-tocht
De twee teams kunnen van de eXito-veilingmeester bij opbod diverse tweewielers aanschaffen. Gereed staan diverse mountainbikes, tandems aangevuld met normale fietsen. Echter zal er als eXtra handicap een rijwiel te kort zijn ten opzichte van het totale aantal gasten. Natuurlijk kan er iemand op de bagagedrager!

Nadat de teams de eerste dollars hebben verkwist voor de beste zitplaatsen start de tocht.

Mobile Duo-tocht. De tocht verloopt via mobiele telefonie. Het ene team is in het bezit van de route van het andere team. Via mobiele communicatie dient men elkaar de juiste route te verschaffen.

* Gezien het beperkte beltegoed zal de communicatie effici�nt moeten verlopen om binnen de gestelde tijd zich bij de vervolgopdracht te melden. Er is de mogelijkheid om extra beltegoed aan te schaffen.

15.45 uur - Start Veluwe Travel
Aangekomen bij de tussen bestemming staan de volgende opdrachten op het programma:

Portofoon Oriëntatie opdracht per Oldtimer Legertruck. (1 team) Een team neemt plaats in de Oldtimer Legertruck. De teamleden achter in de truck krijgen de beschikking over een gedetailleerde omgevingskaart, zaklamp (indien nodig) en een kompas. Middels portofoon contact met de bijrijder, eveneens een teamlid, dient men de aangegeven route te vinden.

* De teamleden kunnen bij opbod de portofoons en het kompas van de eXito veilingmeester kopen.

Start Vragen en Kompasdoorsteek. (1team) Na een instructie over het kompas en de wijze waarop je een gedetailleerde omgevingskaart moet lezen, gaan de deelnemers op weg naar de tussenbestemming. Binnen deze tocht dient het team enkele Brain eXits te beantwoorden. Dit zijn vragen, die een beroep zullen doen op de gecombineerde inzicht, handigheid en intelligentie van het team.

* Het team kan een aanwijzing kopen voor uitleg kaart & kompas.

16.30 uur - Start Treasure Hunt

Aangekomen op de tussenbestemming heeft eXito een koffiecorner ingericht voor een korte break. De koffie staat gereed, maar er ontbreken noodzakelijke attributen om de koffie daadwerkelijk te kunnen nuttigen.

De volgende opdracht zal hier een oplossing voor kunnen bieden.

Treasure Hunt. De twee teams krijgen de volgende opdracht: Zoek binnen een straal van 75 meter de verborgen schat. De inhoud van de schat bestaat uit: koffiebekertjes, suiker, melk, roerstaafjes, Dollars, 2 messen en 2 cakes. Welk team zal de schat vinden?

* De teams kunnen bij opbod van de eXito instructeur een aanwijzing kopen, die het speuren zal vergemakkelijken. Het winnend team komt voor een dilemma te staan. Zullen ze de gevonden attributen delen?

Tijdens de koffiebreak staat de volgende opdracht voor de twee teams op het programma:

Cake Quest. De opdracht: Snij in 3 keer de cake aan, zodat men 8 cake stukken verkrijgt.

Na de koffie staan de volgende twee samenwerking- en communicatie opdrachten op het programma:

Mega Tangram. Dit oorspronkelijke Chinese spel heeft een hoog samenwerkingsgehalte. Men gaat met grote geometrische puzzelstukken diverse afbeeldingen proberen na te bouwen.

De Drooglegging. Het team krijgt de opdracht om een ton met behulp van vier palen 30 seconden van de grond te 'liften'. Hiervoor staat een opstelling van vier tonnen gereed, die zij niet mogen verplaatsen. Tevens moet de gebouwde constructie uit zichzelf blijven staan.

* De teams zijn in de gelegenheid één aanwijzing per opdracht te kopen bij de eXito instructeur tegen een goede dollarkoers.

17.45 uur - Vervolg Veluwe Travel

Wisseling van de teams voor de volgende opdrachten:

Portofoon Oriëntatie opdracht per Oldtimer Legertruck

Start Vragen en Kompasdoorsteek

18.30 uur - Aankomst eXito Outdoor Centrum
Aangekomen op het eXito Outdoor Centrum staat de volgende opdracht op de gasten te wachten.
'
'Het lopende Vuur'. De teams gaan spelen met één element der natuur, namelijk het vuur. De bedoeling is dat een klein kampvuurtje ca. 1 meter verplaatst gaat worden. Echter zijn er enkele spelregels waaraan dient te worden voldaan. Onderwijl zal er voor een ieder een plaatselijk gestookte Loense Neut gereed staan nabij de houten overkapping.

* Voor deze opdracht dient het gehele gezelschap diverse attributen te kopen met de inmiddels befaamde Dollars.

19.00 uur - Start Finale Transfer Game
Met het restkapitaal kan het gehele team meters kopen om per Oldtimer Legertruck vervoerd te worden. Wij hopen dat men nog enkele duiten op zak zal hebben anders zal er gelopen moeten worden......!

19.15 uur - Aankomst naburig Hotel Landgoed de Wipselberg.

De aankomsttijd kunnen wij helaas niet inschatten, dat hangt van de intelligentie en samenwerkingsbereidheid van uw teamleden af.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Volgens offerte
Prijs toelichting Inclusief benodigdheden
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag