groepsarrangementen.nl > Gelderland > > Het langlaufpleziercircuit

Polysport Activiteitenpark en Catering.

Adres  Admiraal Helfrichlaan 89.
Postcode  6952 GD
Woonplaats  Dieren
Telefoon  0313 - 41 49 71
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Ook overnachten bij Polysport? Voor een Dagje weg of Dagje uit of voor meerdaagse arrangementen bent u bij ons aan het juiste adres.

Op ons activiteitenpark staan, aan de rand van het bos, vier Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in vier kamers. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!

Tevens beschikt Polysport over een veelzijdige keuken, twee cafe's, 14 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2), drie vergaderzalen en gezellig personeel.

Programma op maat

Of u nu een hele dag, een dagdeel of een avond iets wilt organiseren, het is voor ons een uitdaging om een programma naar wens voor u te maken. Bij deze nodigen wij u uit om eens persoonlijk een kijkje te komen nemen.

Kom naar Polysport Activiteitenpark, specialist in skeeler- en skiprogramma�s voor zomer en winter. Onze website geeft een overzicht van alle toppers uit ons veelzijdige aanbod, plus nog veel meer.....fantasie kent geen grenzen!!

Hét activiteitencentrum op de Veluwe. De groepsaccomodatie voor bijvoorbeeld uw familieuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest etc. Polysport is geschikt voor alle uitstapjes:

■arrangementen van 1 tot 300 personen
■meerdaagse overnachtingen in gezellige chalets aan de Veluwe
■indoor en outdoor activiteiten
■themafeesten, familieuitjes, bedrijfsuitjes, groepsaccomodatie, teambuilden & trainen
■hotel en catering

U kunt bij ons overigens ook all inclusive arrangementen boeken. Bel voor meer informatie voor deze uitstapjes op de Veluwe in het midden van Nederland.

Het langlaufpleziercircuit

Voorbeeld van een avond of middag langlaufen, in zomer en winter, op onze (kunst)-langlaufloipe. U wordt met koffie en warme apfelstrudel in het sportcentrum ontvangen.

 

Dan is iedereen er klaar voor om het ski-parcours te betreden..Onderdelen, zoals trein-ski, ringsteken, biathlon en nog veel meer, staan garant voor reuzeplezier (geschikt voor elke leeftijd en conditievorm). Onderweg is er voor u een \"Gluhweinstand\" ingericht, zodat een ieder gesterkt het parcours af kan ronden. Tijdens de apres ski wordt de videofilm op grootbeeld vertoond. De acteurs in deze film zijn jullie zelf \"in action\".

 

Filmcritici zullen beweren dat deze film de boeiendste van de eeuw zal zijn. Aansluitend wordt het Oostenrijks buffet geopend en wordt u verrast met Oostenrijkse specialiteiten. Een uitgebreid Oostenrijks nagerechtbuffet of een klein ijsbuffet is zeker de moeite waard.

 

Het programma wordt met de prijsuitreiking afgesloten, voor het beste ski-team staat de champagne al koud.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 19,50 p.p.
Prijs toelichting zie arrangementen
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Polysport Activiteitenpark en Catering.