groepsarrangementen.nl > Gelderland > > De Cryptische fototocht Dieren

Polysport Activiteitenpark en Catering.

Adres  Admiraal Helfrichlaan 89.
Postcode  6952 GD
Woonplaats  Dieren
Telefoon  0313 - 41 49 71
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Ook overnachten bij Polysport? Voor een Dagje weg of Dagje uit of voor meerdaagse arrangementen bent u bij ons aan het juiste adres.

Op ons activiteitenpark staan, aan de rand van het bos, vier Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in vier kamers. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!

Tevens beschikt Polysport over een veelzijdige keuken, twee cafe's, 14 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2), drie vergaderzalen en gezellig personeel.

Programma op maat

Of u nu een hele dag, een dagdeel of een avond iets wilt organiseren, het is voor ons een uitdaging om een programma naar wens voor u te maken. Bij deze nodigen wij u uit om eens persoonlijk een kijkje te komen nemen.

Kom naar Polysport Activiteitenpark, specialist in skeeler- en skiprogramma�s voor zomer en winter. Onze website geeft een overzicht van alle toppers uit ons veelzijdige aanbod, plus nog veel meer.....fantasie kent geen grenzen!!

Hét activiteitencentrum op de Veluwe. De groepsaccomodatie voor bijvoorbeeld uw familieuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest etc. Polysport is geschikt voor alle uitstapjes:

■arrangementen van 1 tot 300 personen
■meerdaagse overnachtingen in gezellige chalets aan de Veluwe
■indoor en outdoor activiteiten
■themafeesten, familieuitjes, bedrijfsuitjes, groepsaccomodatie, teambuilden & trainen
■hotel en catering

U kunt bij ons overigens ook all inclusive arrangementen boeken. Bel voor meer informatie voor deze uitstapjes op de Veluwe in het midden van Nederland.

De Cryptische fototocht Dieren

  • Elk team krijgt 10 opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team ontvangt een Polaroid- camera waarmee bewezen moet worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn.
  • De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Uiteraard staat deze tocht in het teken van gezelligheid en teamgeest.
  • De foto's blijven in uw bezit als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag.
  • Tijdens de tocht wordt ook voor het nodige natje gezorgd.
  • Bijzonder ludiek is het om voor onderweg een knapzak mee te nemen!!!!

Deze tocht duurt ca. 3,5 uur en is inclusief entreegeld en 2 consumpties onderweg. (De tocht kan helaas niet nader worden omschreven, omdat dan het verrassingseffect voor de deelnemers minder groot is)

 

Uiteraard is het natuurlijk wel de bedoeling weer op tijd terug te zijn want na de activiteit staat er een heerlijk uitgebreid buffet voor u klaar.

 

Na het diner krijgt de meest creatieve groep een collage met de zelf gemaakte foto's.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vanaf € 19,50 pp
Prijs toelichting zie omschrijving arrangement
Periode het hele jaar
Duur vanaf 3,5 uur

Andere Arrangementen van: Polysport Activiteitenpark en Catering.