groepsarrangementen.nl > Belgie > Algemeen > Groepsarrangement

Hotel De Stokerij

Adres  Hoge Dijken 2
Postcode  8460
Woonplaats  Oudenburg (België)
Telefoon  0032 - 59 26 82 97
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
In de landelijke omgeving van Oudenburg, op 10 kilometer van het historische Brugge en op 10 km van badplaats Oostende, ligt het gerieflijke hotel De Stokerij***.

Het hotel werd in 1991 volledig nieuwgebouwd en bevat talrijke originele curiositeiten. Er zijn 10 comfortabele kamers waarvan 7 met jacuzzi (supplement).

Rondom het hotel ligt een tuin met een paviljoen waarin een sauna en Turks bad gevestigd is. Vanuit de ontbijtruimte (waar u tot 12 uur terecht kunt) heeft u een uitgestrekt zicht over de omliggende polders. Als hotelgast heeft u gratis beschikking over de hotelfietsen en bijbehorende fietsroutes. Ideaal voor groepsuitjes en groepsactiviteiten!

Het hotel beschikt over 10 kamers waarvan 4 (typa a) met douche en 6 (typa b) met whirlpool. U huurt het hotel volledig af met zijn 10 kamers maximale bezetting van ongeveer 25 personen.

Groepsarrangement

* Welkomsdrink en informatie over de streek. Verblijf 2 nachten met ontbijt, 1x halfpension diner, 1x bourgondisch diner ( keuze op aanvraag) * Wijndegustatie op de wijnboerderij tegenover het hotel. * Een wandeling in het natuurreservaat " De Zaagbek" * Inbegrip sauna en stoomcabine. mogelijk om te dansen - bar open.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 185.00
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 3 daags