groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Het FlirtDiner, een verleidelijke maaltijd..

Academia Symposion

Adres  Gerard Doustraat 107 d
Postcode  1073 VS
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020 4700877
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Het FlirtManagement verzorgt de FlirtKlas, het FlirtDiner, Bedrijfsfeesten, Vrijgezellenfeesten en Communicatietrainingen. Ons doel is van Nederland een FlirtLand te maken. (onderzoek wijst uit dat Nederlanders zelfs minder flirten dan Engelsen of Duitsers!) Flirten is op een speelse, aangename en ongedwongen manier kontakten weten te leggen; het is aan anderen laten merken dat je ze de moeite waard vindt. Flirten is levenskunst en ligt in het bereik van iedereen. Het is meer dan sjansen en minder dan echtbreuk!

Het FlirtDiner, een verleidelijke maaltijd..

Het FlirtDiner is een cabaretprogramma rondom het thema flirten, uitgevoerd door twee actrices, een acteur en een DJ. Het is een programma die niet zelden beschreven wordt als: 'de leukste bedrijfsfeest ooit!' Het is vooral geestig en soms ook ontroerend. Bij het FlirtDiner wordt u niets opgelegd en de sfeer is ontspannen en vrijblijvend. Tijdens het FlirtDiner is het publiek toeschouwer maar u kunt ook voor een meer interactieve versie kiezen.

 

Het programma bestaat uit komische acts waarin men zich vaak zal herkennen, mooie liederen en spannende dansacts. De thema's zijn lef, illusies, een blauwtje lopen, macho's en onvervulde verlangens.

 

Men krijgt drie onfeilbare flirttips en de remedie tegen verlegenheid wordt door middel van een demonstratie uitgelegd. De flirtthematiek wordt zowel vanuit een mannelijk als vanuit een vrouwelijk oogpunt bekeken. Het programma werkt door zijn opbouw en herkenbaarheid zeer ontwapenend.

 

Er is gelegenheid om kleine briefjes te versturen die door de 'coureurs du amor' op de plaats van bestemming worden afgeleverd. Iedereen krijgt een vrijblijvende flirtopdracht zoals veel knipogen of verleidelijk lachen terwijl onze flirtkaartjes met flirtstellingen altijd voor levendige discussie zorgen. De acteurs staan dicht bij het publiek, zij helpen zelfs in de bediening. Flirten is genieten van het samenzijn en dat lijkt op deze avond vanzelf te gaan.

 

De avond wordt afgesloten met een dansparty. Voor het FlirtDiner kunt u desgewenst een geestige FlirtWorkshop volgen. Gratis videobeelden behoren tot optie. Schroom niet om een vrijblijvende offerte en/of referenties aan te vragen.

 

In dit tarief is inbegrepen:

1 Het uitvoeren van het FlirtCabaret gedurende 3 uur.

2 3 Gangen diner (tijdens het Cabaret)

3 Drank (frisdrank, koffie/thee, wijn en bier)

4 Naflirten/dansen na afloop van het programma

 

Het FlirtDiner wordt uitgevoerd door 3 acteurs, 1 chef-kok, een DJ, een co�rdinator en een aantal bedieningsmedewerkers.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs €80 p.p.
Prijs toelichting exclusief een BTW
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur avond