groepsarrangementen.nl > Zeeland > > Zeeuws Arrangement

Hampshire Inn Renesse

Adres  Hoogenboomlaan 5
Postcode  4325 DB
Woonplaats  Renesse
Telefoon  (0) 111 462 510
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Hampshire Inn - Renesse is een 3 sterrenhotel met 48 kamers. De ligging en accommodatie van het hotel hebben zowel de tourist als de zakelijke gast veel te bieden.

De hotelkamers zijn modern ingericht met douche en/of bad, toilet, TV en telefoon. Iedere kamer heeft een eigen balkon of terras. Een aantal kamers heeft één of twee extra bedden en is geschikt voor gebruik als familiekamer.

In Brasserie Arc en Bleu vindt U brasserie, bar, lounge en terras van het hotel. Dagelijks wordt daar een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. De wisselende zeeuws-mediterrane kaart bieden een ruime keus voor lunch en diner. De keuken houdt de culinaire traditie van restaurants in HampshireHotels hoog. Kortom, Brasserie Arc en Bleu is de veelzijdige en aangename ontmoetingsplaats voor gasten en passanten.

Voor congressen, cursussen, vergaderingen, recepties en partijen heeft Hampshire Inn - Renesse een op de locatie apart gesitueerd complex van flexibele zalen met bar en lounge. Deze accommodatie sluit ideaal aan op de andere faciliteiten van het hotel.

Zeeuws Arrangement

Niet alleen wandelen en fietsen, maar vele actieve (water-)sporten als paardrijden, surfen, duiken, zeilen, tennissen en golfen kunnen in de buurt beoefend worden. Oude dorps- en stadskernen, het agrarische achterland en de imposante Deltawerken completeren het recreatieve aanbod op Schouwen-Duiveland.

Ons Zeeuws Arrangement is als volgt samengesteld:

- 2 nachten verblijf in een tweepersoonskamer.
- 2 maal uitgebreid ontbijtbuffet.
- Bij aankomst luxe afternoon tea.
- 1 maal driegangen diner in Brasserie Arc en Bleu .
- 1 maal Zeeuws Specialiteiten Menu.
- Toegang tot Waterland Neeltje Jans.
- Bij vertrek een Zeeuwse attentie.
- Aankomst dagelijks, m.u.v. feestdagen/speciale weekeinden.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs €146,00 p.p.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 3 daags