groepsarrangementen.nl > Gelderland > > Workshop wolken herkennen.

Meteo Consult

Adres  Postbus 617
Postcode  6700 AP
Woonplaats  Wageningen
Telefoon  0317- 399 800
Fax  0317- 423 164
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Meteo Consult is het grootste weerbedrijf van Europa met vestigingen in zes landen waar in totaal ongeveer 150 personen werken. Meteo Consult werd in 1986 in Nederland opgericht en heeft het hoofdkantoor in Wageningen. Daar werken ruim 60 personen.

Meteo Consult is actief op alle markten waar meteorologie een rol speelt. Velen kennen ons uit de media, bijvoorbeeld via het weerbericht op televisie, radio of krant.

Meteo Consult levert echter ook weerinformatie op maat ten behoeve van weer en verkeer, bouw- en wegenbouw, scheepvaart en offshore, waterbeheer, energiesector en land- en tuinbouw.

Daarnaast is Meteo Consult marktleider binnen de SMS en internetdiensten en bieden we cursussen weerkunde en weerpresentaties op maat aan particulieren en bedrijven.

Groepen bieden we de mogelijkheid kennis te maken met ons bedrijf en de meteorologie. In overleg met de klant organiseren we een op maat gemaakt arrangement, workshop of weerpresentatie waarbij tevens een bezoek aan onze 24-uur operationele weerkamer wordt gebracht.

Omdat het altijd maatwerk is kunnen de arrangementen zowel bij Meteo Consult als bij u op locatie worden verzorgd.

Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen met ons te bespreken.

U kunt daarvoor telefonisch contact opnemen met Annelies Mosch via 0317- 399 800 of via e-mail: annelies@weer.nl

Kijk voor meer informatie over Meteo Consult en onze diensten op www.weer.nl.

Workshop wolken herkennen.

We hebben een aantal thema's voor u. U kunt natuurlijk ook combineren.

 

Wolken herkennen

Een wolk is een indicator van een weersverandering. Tijdens deze workshop leert u wat voor weertype de wolken aankondigen en wat er waar is van oude volkswijsheden. Kun je aan een wolk zien of deze onschuldig is of toch regen brengt? Na afloop van de workshop weet u precies wat u kunt verwachten!

 

Extreem weer

Geniet van spectaculaire live-beelden van onze tornadojagers. Ervaar de kracht en het gevaar van onweer, stormen en windhozen en leer wat u juist wel en niet moet doen bij onweer op open terrein. Blik vooruit naar de verwachtingen voor de toekomst.

 

Workshop klimaatverandering

Zijn het straks palmbomen of pinguins die het landschap een nieuw aanzien geven? Wat zijn de gevolgen van de klimaatverandering voor uw organisatie? Al eens over nagedacht? Welke scenario's zijn er en hoe gaan we daar mee om? Genoeg ruimte voor vragen aan de meteoroloog!.....

 

Wijzelf als barometer

Heeft u een stralend humeur als de zon schijnt of krijgt u juist last van hooikoorts? Ontdek de invloed van het weer op onze fysieke en psychische gesteldheid. Wat heeft de luchtdruk voor invloed op sportprestaties ? Wij voorspellen u een stralende dag!

 

Weerfotografie

Een mooie foto maak je niet, die bestaat al. De kunst is niet het maken maar het zien….. Tijdens deze één-daagse workshop weerfotografie krijgt u inzicht in de weerfotografie, de luchten, lichtval, vastleggen van sferen en omgaan met contrasten.’ s Morgens is er een theoretisch gedeelte bij Meteo Consult en ‘s middags een praktijkgedeelte in de uiterwaarden bij de Nederrijn.

 

Wilt u heerlijk dineren na afloop van een workshop dan biedt Meteo Consult ook complete arrangementen aan voor groepen vanaf 10 personen.

 

Inbegrepen: ontvangst met koffie, thee, koek, cursusdictaat, Cd-rom Weerbeeld, professionele begeleiding door een meteoroloog, rondleiding door onze 24-uur operationele weerkamer.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Variabel
Prijs toelichting Afhankelijk van activiteit/personen
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Meteo Consult

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Meteo Consult U het volgende arrangement aan: Weerpresentaties.
Lees verder >