groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > > Tuk Tuk en Segway tours

Regio-VVV Meierij & Noordoost-Brabant

Adres  Markt 77
Postcode  5211 JX
Woonplaats  's-Hertogenbosch
Telefoon  073-6149986
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Laat u verrassen in 's-Hertogenbosch, stad van Jeroen Bosch! En ontdek de prachtige regio Meierij & Noordoost-Brabant.

U bent van plan om een reünie, vrijgezellenfeest of personeelsuitje te organiseren? Of u heeft gewoon zin om eens met vrienden of familie op pad te gaan? Voor wie op zoek is naar een verrassend uitje in het Brabantse land, biedt de Regio VVV Meierij en Noordoost-Brabant een scala aan mogelijkheden. Van rondvaarten tot creatieve workshops en van cocktail shaken tot een rondje op de step of solex, het kan allemaal!

Kijk op onze website voor alle groepsarrangementen of vraag de speciale brochure aan. Wij kunnen in overleg met u een compleet groepsarrangement op maat samenstellen. Op uw verzoek regelen wij ook uw annuleringsverzekering, busvervoer en/of uw hotelovernachting.

Tot ziens in Brabant!

Tuk Tuk en Segway tours

Tuk Tuk's zijn het transportmiddel in de Thaise steden. Deze gemotoriseerde 'grasmaaiers' rijden vanaf nu ook in 's-Hertogenbosch. De Tuk Tuk (spreek uit als toektoek) is een in Aziatische landen en met name in Thailand algemeen bekende vorm van openbaar vervoer. Het is een gemotoriseerde riksja waarin een aantal passagiers kan worden vervoerd. Voor de aandrijving wordt meestal een tweetaktmoter gebruikt die een karakteristiek toek-toek-geluid voortbrengt. Daarmee is de naam meteen verklaard! Qua milieuverontreiniging zijn de Tuk Tuks die in de Bosche binnenstad rijden uiteraard een stuk vriendelijker dan in Thailand en zijn het dus geen stinkende pruttelmachines!

 

Sinds kort kunt u ook de Bossche binnenstad ontdekken met deze vrolijke en kleurige Tuk Tuk! Ga zitten en laat u door privé chauffeur langs alle bijzondere plekjes in de stad rijden en kom alles te weten over de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden. De rit is een ware beleving waarbij toevallige voorbijgangers naar u zullen zwaaien en een stop garand staat voor de nodige aandacht voor dit bijzondere vervoersmiddel! Er zijn verschillende tours van enkel een rit met de Tuk Tuk tot een uitgebreid arrangement waarbij u een vaartocht over de eeuwenoude stadsrivier de Binnendieze maakt en geniet van koffie/thee met een Bossche bol.

 

De Segwaytours door 's-Hertogenbosch zijn een combinatie van het rijden op een Segway en daarnaast ook nog iets zien van deze prachtige Bourgondische stad. Met de Segway kunt u in een korte tijd vele mooie locaties zien zonder dat u zich daar echt voor hoeft in te spannen. We hebben verschillende tours waarbij u iedere tour begint met een korte introductie met behulp van een video.Tijdens de instructie krijgen de deelnemers een training van ongeveer 15 tot 30 minuten om de basisrijvaardigheden onder de knie te krijgen alvorens de weg op te gaan. Daarna start de tour en gaat het gezelschap onder begeleiding van een ervaren Segway instructeur de stad in.

 

Met de 'opstaptour' maakt u gezamenlijk met andere deelnemers een Segwaytour. Wilt u graag met uw eigen gezelschap door een gids begeleid worden en de tour eventueel uitbreiden met lunch of koffie met Bosche bol? Kies dan voor een 'privetour'

 

Reserveringen:
Regio-VVV Meierij & Noordoost-Brabant
Markt 77, 's-Hertogenbosch 
T 073-6149986
E mailto:greserveringen@regio-vvv.nl

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs vanaf € 29,50
Prijs toelichting Vanaf 2 pers
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Regio-VVV Meierij & Noordoost-Brabant