groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > Bedrijfsuitje > De meest verrassende ‘bedrijfsuitjes’

Regio-VVV Meierij & Noordoost-Brabant

Adres  Markt 77
Postcode  5211 JX
Woonplaats  's-Hertogenbosch
Telefoon  073-6149986
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Laat u verrassen in 's-Hertogenbosch, stad van Jeroen Bosch! En ontdek de prachtige regio Meierij & Noordoost-Brabant.

U bent van plan om een reünie, vrijgezellenfeest of personeelsuitje te organiseren? Of u heeft gewoon zin om eens met vrienden of familie op pad te gaan? Voor wie op zoek is naar een verrassend uitje in het Brabantse land, biedt de Regio VVV Meierij en Noordoost-Brabant een scala aan mogelijkheden. Van rondvaarten tot creatieve workshops en van cocktail shaken tot een rondje op de step of solex, het kan allemaal!

Kijk op onze website voor alle groepsarrangementen of vraag de speciale brochure aan. Wij kunnen in overleg met u een compleet groepsarrangement op maat samenstellen. Op uw verzoek regelen wij ook uw annuleringsverzekering, busvervoer en/of uw hotelovernachting.

Tot ziens in Brabant!

De meest verrassende ‘bedrijfsuitjes’

 

Probeert u het populaire zelfbalancerende, elektronische vervoermiddel de ‘Segway'. Hiermee kunt u op een unieke manier langs de gezellige terrassen, restaurants en tientallen winkelstraten rijden.   

Wilt u liever ervaren wat voor kick een Ferrari geeft en hoe een brullende V8 motor klinkt? Stap in en rijd zelf in deze prachtige bolide! Daarna is het tijd voor een culinaire ontdekking door de historische binnenstad tijdens het Hap & Stap arrangement. Bij dit arrangement kunt u van het goede leven genieten en smullen van de highlights van 's-Hertogenbosch.

 

Dit is nog maar een kleine greep uit het grote aanbod van de Bourgondische hoofdstad. Informeert u ook eens naar de andere mogelijkheden zoals varen op de Binnendieze, unieke Jeroen Bosch activiteiten en nog veel meer!!

 

Voor meer informatie:

 

VVV ‘s-Hertogenbosch

Afdeling groepsreserveringen
T (073) 614 99 86
Email: reserveringen@regio-vvv.nl

www.vvvdenbosch.nl/groepen

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs n.v.t.
Prijs toelichting n.v.t.
Periode gehele jaar
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Regio-VVV Meierij & Noordoost-Brabant