groepsarrangementen.nl > Utrecht > Vergaderlocatie > Zakelijke Arrangementen

Boerderij Mereveld

Adres  Mereveldseweg 9
Postcode  3585 LH
Woonplaats  Utrecht
Telefoon  030-2514780
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
U haalt meer rendement uit een zakelijke bijeenkomst door te kiezen voor een inspirerende omgeving. Op boerderij Mereveld kunt u in een informele sfeer vergaderen, een kwartaal- of jaarpresentatie geven of een teambuildings- sessie organiseren. Na afloop kunt u met uw gasten of collega's lunchen of dineren zonder dat u hiervoor naar een andere locatie hoeft te verhuizen.

Ook voor de organisatie van feesten, bijvoorbeeld een bruilofts- , bedrijfs- of verjaardagsfeest, is Boerderij Mereveld een locatie bij uitstek. U kunt bij ons terecht met kleine en grote gezelschappen. Onze zalen zijn voorzien van een prachtige bar, een mooie dansvloer en eventueel een podium voor enterainment.

De verschillende zalen zijn met elkaar gecombineerd te gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in de ene zaal uitgebreid te dineren en in een andere zaal uw feest te vieren.

Graag staan wij u met raad en daad terzijde bij de voorbereidingen van uw feest. Bijvoorbeeld bij het zoeken van het juiste enterainment om de avond tot een groot succes te maken. Een feest dat iedereen nog lang bij zal blijven!

Boerderij Mereveld ligt temidden van weilanden en de bossen Amelisweerd en Rhijnauwen. De boerderij ademt de sfeer van het landelijke leven van rond de eeuwwisseling. Oud Hollands genieten, en toch voorzien van alle moderne gemakken. Mereveld ligt slechts op enkele kilometeres afstand van het centrum van Utrecht. Met haar goede bereikbaarheid vanuit diverse richtingen en haar uitgebreide parkeerfaciliteit biedt de boerderij een ideale locatie voor ieder denkbaar evenement.

Zakelijke Arrangementen

Na afloop kunt u met uw gasten of collega's lunchen of dineren zonder dat u hiervoor naar een andere locatie hoeft te verhuizen.

 

Boerderij Mereveld onderscheidt zich vooral door de hoge culinaire kwaliteit van de keuken, een bijzondere, stijlvolle locatie en het goede gastheerschap. Hier liggen vele jaren ervaring aan ten grondslag. Al sinds 1938 zorgen wij voor een perfecte organisatie en optimale culinaire verzorging van zakelijke bijeenkomsten, feesten en evenementen.

 

Alle zakelijke arrangementen worden voor u op maat gemaakt. Wij zullen waar wenselijk meedenken en ondersteunen. Technische faciliteiten als een overheadprojector, beamer, flip-over of geluidsinstallatie zijn aanwezig. De goede bereikbaarheid en uitgebreide parkeerfaciliteit maken het u aantrekkelijk om voor Boerderij Mereveld te kiezen.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vriendelijk
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Boerderij Mereveld

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Boerderij Mereveld U het volgende arrangement aan: Feesten en/of recepties.
Lees verder >