Restaurant en Partycentrum De Punter.

Adres  Langesteeg 12
Postcode  8355 BZ
Woonplaats  Giethoorn
Telefoon  0521-361525
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Restaurant en partycentrum "De Punter" ligt in het schilderachtige en weidelijke deel van Giethoorn.

Op een ruime locatie met een parkachtige tuin in Gieterse boerenstijl bevindt zich onze tot restaurant omgebouwde Gieterse boerderij met een ruim patio-terras aan de dorpsgracht en een schitterend terras op het zuiden, dat uitzicht biedt op de tuin.

Restaurant en partycentrum "De Punter" is uw adres voor een dag vol leuke activiteiten in Giethoorn. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen bij een bezoek aan ons bedrijf.

Goede ligging en bereikbaarheid.

Op slechts 60 autominuten van Amsterdam, Arnhem en Groningen bevindt u zich in het schilderachtige en weidelijke deel van Kop van Overijssel bij restaurant en partycentrum "De Punter" in Giethoorn-Zuid . Op een ruime locatie met een parkachtige tuin bevindt zich onze tot restaurant omgebouwde boerderij met verschillende zalen, een ruim patioterras aan het water en een groot terras dat uitzicht biedt op de tuin en het natuurgebied De Wieden. Vanaf onze parkeerplaats kunt u met de watertaxi of via het wandelpad ons restaurant bereiken.

Moordavond

De avond wordt opgebouwd rond een viertal sketches die door twee acteurs gespeeld worden. Een DJ verzorgt de geluidseffecten, de muziek met de mogelijkheid om wat later op de avond te dansen. De avond duurt ongeveer vier en half uur.

 

Tussen de bedrijven door kunt u gebruikmaken van de verschillende gangen van koud-warm buffet en het afsluitende dessertbuffet. Het arrangement wordt inclusief drankjes aangeboden.

 

De prijs is op aanvraag. U kunt de onderstaande bedragen als richtlijn aanhouden.

 

40 personen ca. € 95,00 p.p.

50 personen ca. € 90,00 p.p.

60 personen ca. € 85,00 p.p.

70 personen ca. € 80,00 p.p.

80 personen ca. € 75,00 p.p.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs vanaf € 75,00 p.p.
Prijs toelichting Inclusief eten en drinken
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Avond

Andere Arrangementen van: Restaurant en Partycentrum De Punter.