groepsarrangementen.nl > Overijssel > Vergaderlocatie > Eendaagse vergaderarrangementen

Restaurant en Partycentrum De Punter.

Adres  Langesteeg 12
Postcode  8355 BZ
Woonplaats  Giethoorn
Telefoon  0521-361525
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Restaurant en partycentrum "De Punter" ligt in het schilderachtige en weidelijke deel van Giethoorn.

Op een ruime locatie met een parkachtige tuin in Gieterse boerenstijl bevindt zich onze tot restaurant omgebouwde Gieterse boerderij met een ruim patio-terras aan de dorpsgracht en een schitterend terras op het zuiden, dat uitzicht biedt op de tuin.

Restaurant en partycentrum "De Punter" is uw adres voor een dag vol leuke activiteiten in Giethoorn. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen bij een bezoek aan ons bedrijf.

Goede ligging en bereikbaarheid.

Op slechts 60 autominuten van Amsterdam, Arnhem en Groningen bevindt u zich in het schilderachtige en weidelijke deel van Kop van Overijssel bij restaurant en partycentrum "De Punter" in Giethoorn-Zuid . Op een ruime locatie met een parkachtige tuin bevindt zich onze tot restaurant omgebouwde boerderij met verschillende zalen, een ruim patioterras aan het water en een groot terras dat uitzicht biedt op de tuin en het natuurgebied De Wieden. Vanaf onze parkeerplaats kunt u met de watertaxi of via het wandelpad ons restaurant bereiken.

Eendaagse vergaderarrangementen

Wij beschikken over vier zalen van verschillende grootte waar u in alle rust geconcentreerd kunt vergaderen. Wilt u trainingen of teambuildingsactiviteiten?

Dan kunnen wij u daarin faciliteren of behulpzaam zijn bij het organiseren en de uitvoering ervan in en rondom ons bedrijf.

Vergaderarrangementen;

* 8 uurs arrangement
Aankomst: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
Aantal gasten: minimaal 4 gasten
Vertrek ca. 17:00 uur
Aanbod Zaalhuur; Gebruik van overhead projektor en flipover; Onbeperkt koffie/thee (twee dagdelen); Vers fruit en mintjes in de zaal; Luxe Gieterse koffietafel met twee warme gerechten.

Prijs € 39,50 p.p.

* 12 uurs arrangement
Aankomst: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur
Aantal gasten: minimaal 4 gasten
Vertrek ca. 21:00 uur
Aanbod Zaalhuur; Gebruik van overhead projektor en flipover; Onbeperkt koffie/thee (twee dagdelen); Vers fruit en mintjes in de zaal; Luxe Gieterse koffietafel met twee warme gerechten; Driegangen Chef's Diner.

Prijs € 67,50 p.p.

Bovengenoemde arrangementen zijn voor uw gemak (en als leidraad) opgesteld. Graag luisteren wij naar uw specifieke wensen en brengen geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor u uit.

SKÛTSJE-ZEILARRANGEMENT. Een mooi teambuildingarrangement, maar ook een geweldig ontspannende dag met elkaar op het water.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs vanaf € 39,50 p.p.
Prijs toelichting Zie omschrijving arrangement
Periode Gehele jaar, wel in overleg
Duur Dag/Avond

Andere Arrangementen van: Restaurant en Partycentrum De Punter.

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Restaurant en Partycentrum De Punter. U het volgende arrangement aan: Moordavond.
Lees verder >