groepsarrangementen.nl > Overijssel > Feestlocaties > Bruiloft en Trouwarrangementen

Restaurant en Partycentrum De Punter.

Adres  Langesteeg 12
Postcode  8355 BZ
Woonplaats  Giethoorn
Telefoon  0521-361525
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Restaurant en partycentrum "De Punter" ligt in het schilderachtige en weidelijke deel van Giethoorn.

Op een ruime locatie met een parkachtige tuin in Gieterse boerenstijl bevindt zich onze tot restaurant omgebouwde Gieterse boerderij met een ruim patio-terras aan de dorpsgracht en een schitterend terras op het zuiden, dat uitzicht biedt op de tuin.

Restaurant en partycentrum "De Punter" is uw adres voor een dag vol leuke activiteiten in Giethoorn. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen bij een bezoek aan ons bedrijf.

Goede ligging en bereikbaarheid.

Op slechts 60 autominuten van Amsterdam, Arnhem en Groningen bevindt u zich in het schilderachtige en weidelijke deel van Kop van Overijssel bij restaurant en partycentrum "De Punter" in Giethoorn-Zuid . Op een ruime locatie met een parkachtige tuin bevindt zich onze tot restaurant omgebouwde boerderij met verschillende zalen, een ruim patioterras aan het water en een groot terras dat uitzicht biedt op de tuin en het natuurgebied De Wieden. Vanaf onze parkeerplaats kunt u met de watertaxi of via het wandelpad ons restaurant bereiken.

Bruiloft en Trouwarrangementen

Ons stijlvol vormgegeven restaurant in modern Gieterse stijl geeft uw feest dat kleine beetje chique waar u zich heerlijk thuis bij zult voelen. Wij beschikken over diverse zalen en terrassen waar u uw gasten ruim kunt ontvangen. Kom eens kijken en geniet alvast van dit unieke plekje.

 

Een klassiek viergangen diner, een koud-warm buffet of een barbecue zijn een van de vele mogelijkheden die vooraf kunnen gaan aan een spetterende feestavond met heerlijke hapjes en drankjes.

 

Maar …uw feest is voor iedereen echt onvergetelijk omdat uw gasten met de unieke watertaxi van de parkeerplaats naar ons restaurant vervoerd worden. Dat is echt Giethoorn.

 

U ontvangt uw gasten voor het trouwfeest op ons idyllisch terras aan het water. Jaren later spreekt iedereen nog over uw aparte huwelijksfeest.

 

Kom eens kijken en geniet alvast van dit “droomhuwelijk”plekje.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs In overleg met u
Prijs toelichting Afhankelijk van...
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/Avond

Andere Arrangementen van: Restaurant en Partycentrum De Punter.

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Restaurant en Partycentrum De Punter. U het volgende arrangement aan: Moordavond.
Lees verder >