groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Dinner Hunt Rotterdam, Delft of Den Haag

Kicker- Events

Adres  Van Vollenhovenstraat 15
Postcode  3016 BE
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  010- 2810309
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Kicker-events is een creatief organisatiebureau dat er niet om heen draait: wij zijn niet overal goed in, en wij kunnen niet alles voor u organiseren! Daarom hebben wij ons toegelegd op slechts twee dingen: de organisatie van speurtochten en droppings. Een beperking? Wij overtuigen u graag van het tegendeel; met unieke teamopdrachten, creatieve thema's en spectaculaire programma - onderdelen bezorgen we uw collega's het leukste bedrijfsuitje sinds jaren.

Dropping in de stad of op het strand...
Als specialist op het gebied van bedrijfsuitjes in Rotterdam, Delft en Den Haag verzekert Kicker-events u van een verrassend en sfeervol bedrijfsfeest, afdelings uitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Van saaie aangelegenheden maken wij een spannende ontdekkingsreis! Op het water, op de step, GPS - speurtochten, droppings; er zijn oneindig veel uitjes en mogelijkheden waarbij de stad wordt gecombineerd met een gezellige en unieke groepsactiviteit voor een leuke dagje uit. Wilt u de natuur in: kijk onder dropping naar de spectaculaire bunker - dropping op het strand en in de duinen! Met een gezellig team van instructeurs slagen we er altijd in zelfs van uw meest suffe collega een humoristische teamplayer te maken!

NIEUW: Stadsdropping!

Een dropping in Rotterdam met de watertaxi; het kan vanaf nu! We ontvangen de groep met een drankje op de schitterende Kop van Zuid, waar uitgelegd wordt wat de teams gaan doen. Vervolgens worden de teams met razendsnelle watertaxi’s naar verschillende havens gebracht, om daar aan de ‘toer naar het voer’ te beginnen!

Alle programma's hebben dezelfde opzet. Zo reserveren wij altijd een sfeervolle ontvangst- en eindlocatie, eventueel in overleg. De teamopdrachten geven de tocht een bedrijfsspecifiek karakter, en laten bovendien ruimte voor de deelnemers om hun eigen invulling te geven aan het evenement.

Na een drankje en /of hapje vertrekken de verschillende teams vanaf de startlocatie. Gewapend met een GPS en een einddoel gaan zij geheel zelfstandig op pad, waardoor de teamleden op elkaar zijn aangewezen. Om de tocht tot een goed einde te brengen zijn communicatie, teamwork en humor absolute vereisten!

Het einddoel van de teams is overigens altijd aan te passen. Zo kan de tocht bijvoorbeeld een zoektocht worden naar de plek waar uiteindelijk gedineerd gaat worden!

De programma's zijn perfect verzorgd van start tot eind, en omvatten een tijdsduur van 3 tot 4 uur. Als bedrijf of afdeling krijgt u een leuke herinnering mee, en achteraf kunt u beschikken over onze online fotoservice.

Wij hebben o.a. de volgende uitjes met de volgende programma's;

- Dinner Hunting
- Code Rotterdam
- Waterstad Odyssee
- Steppen met GPS

Bezoek onze website of bel voor meer informatie

Dinner Hunt Rotterdam, Delft of Den Haag

Teambuilding in een leuke stad

Tijdens deze GPS speurtocht moeten er een aantal ludieke teamopdrachten worden volbracht, waarbij creativiteit en teamwork het winnende team zullen bepalen. Door deze teamopdrachten kunnen onze instructeurs de deelnemers nog even confronteren met leuke wetenswaardigheden en misdragingen tijdens een feestelijke prijsuitreiking, waarna het winnende team de fles bubbels mag ontkurken!

Leuke dingen in Rotterdam

Een teamuitje in deze steden is al snel een geslaagd bedrijfsuitje; Ze hebben veel meer te bieden dan veel van uw collega's wellicht denken. Tijdens deze GPS-tocht leren deelnemers van dit teamuitstapje niet alleen de stad, maar ook de bewoners, hun taalgebruik ("dat méééén je niet...!") en de onontdekte geheimen van de stad op unieke wijze kennen.

Diner

Kicker-events heeft goede contacten met diverse restaurants in deze steden; wij zorgen ervoor dat uw personeelsuitje eindigt met een perfect verzorgd diner. Budget van 50 Euro per persoon? Ook daarvoor kunnen wij al een middagprogramma mét diner voor uw verzorgen!

Een bedrijfsuitje waar ál uw collega's plezier aan beleven!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vanaf € 25,50 p.p.
Prijs toelichting Afhankelijk van activiteit/personen
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel