groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > StepAround Arrangementen

Around Town City Events

Adres  Overblaak 104
Postcode  3011 MH
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  010-4776477
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Op zoek naar de ultieme stadsbelevenis? AroundTown CityEvents verzorgt niet alleen steptochten, bike tours en wandelingen, maar organiseert ook complete dagprogramma's. Of het nu gaat om een bedrijfsevent, een bijzondere afsluiting van een congres, een zakelijke bijeenkomst of teambuilding-sessie. Wij leveren u een onvergetelijke stadsbelevenis op maat.

Op basis van uw wensen en de samenstelling van uw groep nemen wij u de gehele organisatie uit handen. We hebben uitstekende contacten met restaurants, hotels en winkels en kunnen daardoor uit het brede aanbod een perfect arrangement samenstellen. U kunt ook een van de thema tours kiezen die we speciaal voor u hebben samengesteld of een culinair arrangement.

AroundTown
Is een professioneel, creatief en dynamisch onafhankelijk bureau gespecialiseerd in het begeleiden c.q. organiseren van sportieve city events.Te voet, per step of per originele beachcruiser worden tours en dagarrangementen samengesteld.

AroundTown is een organisatiebureau waarin stadsbelevenissen en sportieve activiteiten gecombineerd worden. Het aanbod dag(-en meerdaagse) arrangementen is uitgebreid.

Kernwaarden zijn:
• Flexibel
• Betrouwbaar
• Sportief
• Relationeel

Breed en creatief
AroundTown biedt, door middel van een brede en creatieve visie, een professionele kijk op stadsbelevenissen. Kortom, een modern bureau met kennis van zaken en taken!

AroundTown bedenkt, ontwikkelt, programmeert en produceert. Daarmee biedt AroundTown totaalpakketten op maat op het gebied van stadsarrangementen. Met frisse ideeën en een daadkrachtige uitvoering zijn er verscheidene sportieve en culturele evenementen en projecten opgestart en uitgevoerd. Conceptontwikkeling, organisatie en facilitaire ondersteuning. Plezier hebben, de stad ontdekken, actief bezig zijn is de leukste manier om Rotterdam te ervaren.

StepAround Arrangementen

De tochten: Steppen is een leuke manier om een stad mee te verkennen. Een tocht duurt maximaal 2,5 uur en de afstand is niet meer dan 10 kilometer. Het is daarom gemakkelijk vol te houden en iedereen kan de stad verkennen op een sportieve en comfortabele manier. Voorafgaand aan de tocht vertellen wij hoe de step werkt.

 

De steps De Kickbike, de Rolls Royce ondersteps is een geavanceerd vervoermiddel. Toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

 

De step, international Kickbike genoemd, is doorontwikkeld naar een volwaardig vervoersmiddel voor volwassen. De uitgebalanceerde techniek, het degelijke materiaal en het design vormgegeven frame maken deze nieuwe uitvoering tot de Rolls Royce onder de steps. De step is licht, snel en voor iedereen eenvoudig te bedienen; opstappen en remmen is gemakkelijk en de steps zijn erg wendbaar. Ideaal om tochten mee te rollen.

 

* Tours Naast het verzorgen van verschillende arrangementen, verzorgen wij ook tours door Rotterdam. Een tour is één van de leukste manier om de Rotterdamse stad mee te verkennen. Op stap met één van onze gidsen of toch liever zelf de stad ontdekken met een speurtocht of GPS systeem? Dit kan bij ons allebei | Speurtocht | Steptocht met gids | GPS tocht |

 

* Arrangementen Het StepAround team heeft een aantal arrangementen samengesteld die een goede balans hebben tussen sportief bezig zijn en lekker culinair genieten. Op de step organiseren wij verschillende arrangementen. Naast deze verzorgen wij ook maatwerk arrangementen, speciaal op uw wensen aangepast.

 

De arrangementen standaard in ons arrangement zijn de EatAround, de Step-a-Cue, de picknick tour en het DOEN-arrangement. Deze arrangementen zijn allen een zeer gevarieerd programma waarbij u zowel op culinair vlak als op actief vlak voorzien kan worden. De arrangementen zijn voor grote groepen mogelijk. Wij kunnen voorzien tot meer dan 500 steps.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vanaf € 20,00 p.p.
Prijs toelichting Inclusief benodigdheden
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Around Town City Events

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Around Town City Events U het volgende arrangement aan: Walkaround Arrangementen.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Around Town City Events U het volgende arrangement aan: GPS en Fotospeurtochten.
Lees verder >