groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > GPS en Fotospeurtochten

Around Town City Events

Adres  Overblaak 104
Postcode  3011 MH
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  010-4776477
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Op zoek naar de ultieme stadsbelevenis? AroundTown CityEvents verzorgt niet alleen steptochten, bike tours en wandelingen, maar organiseert ook complete dagprogramma's. Of het nu gaat om een bedrijfsevent, een bijzondere afsluiting van een congres, een zakelijke bijeenkomst of teambuilding-sessie. Wij leveren u een onvergetelijke stadsbelevenis op maat.

Op basis van uw wensen en de samenstelling van uw groep nemen wij u de gehele organisatie uit handen. We hebben uitstekende contacten met restaurants, hotels en winkels en kunnen daardoor uit het brede aanbod een perfect arrangement samenstellen. U kunt ook een van de thema tours kiezen die we speciaal voor u hebben samengesteld of een culinair arrangement.

AroundTown
Is een professioneel, creatief en dynamisch onafhankelijk bureau gespecialiseerd in het begeleiden c.q. organiseren van sportieve city events.Te voet, per step of per originele beachcruiser worden tours en dagarrangementen samengesteld.

AroundTown is een organisatiebureau waarin stadsbelevenissen en sportieve activiteiten gecombineerd worden. Het aanbod dag(-en meerdaagse) arrangementen is uitgebreid.

Kernwaarden zijn:
• Flexibel
• Betrouwbaar
• Sportief
• Relationeel

Breed en creatief
AroundTown biedt, door middel van een brede en creatieve visie, een professionele kijk op stadsbelevenissen. Kortom, een modern bureau met kennis van zaken en taken!

AroundTown bedenkt, ontwikkelt, programmeert en produceert. Daarmee biedt AroundTown totaalpakketten op maat op het gebied van stadsarrangementen. Met frisse ideeën en een daadkrachtige uitvoering zijn er verscheidene sportieve en culturele evenementen en projecten opgestart en uitgevoerd. Conceptontwikkeling, organisatie en facilitaire ondersteuning. Plezier hebben, de stad ontdekken, actief bezig zijn is de leukste manier om Rotterdam te ervaren.

GPS en Fotospeurtochten

-Steps op locatie?
We kunnen de steps overal in Zuid Holland bezorgen.
In Rotterdam € 50,00 (halen-brengen voor 40 steps)
Overige steden op aanvraag

- Foto speurtocht
Op pad door Rotterdam om de highlights te verkennen kan wanneer u een fotospeurtocht gaat doen. Verschillende tochten zijn mogelijk:

- bruggentocht, langs de meest bekende bruggen die Rotterdam kent; 2 uur
- architectuurtocht, het mooie gebied op de Kop van Zuid en Weena; 2 uur
- Piet Heijn, een prachtige route door het Historische Delfshaven; 2,5 uur
- stadshavens, een leuke tocht door de mooiste havenstad van Nederland; 1,5 uur

- GPS; het digitaal kompas
Ben je dat ouderwetse gedoe ook zat? Probeer dan een nieuw snufje om de stad te leren kennen. Met een digitaal kompas aan uw step gemonteerd, gaat u op pad door Rotterdam en leidt het GPS apparaat u de weg.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vanaf € 20,00 p.p.
Prijs toelichting Inclusief benodigdheden
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dagdeel

Andere Arrangementen van: Around Town City Events

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Around Town City Events U het volgende arrangement aan: Walkaround Arrangementen.
Lees verder >

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Around Town City Events U het volgende arrangement aan: StepAround Arrangementen.
Lees verder >