groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > Feestlocaties > Bedrijfsfeesten evenementen 2014

Rebus Varende Evenementen

Adres  Kantooradres: Bermweg 400
Postcode  2907 LC Capelle a/d IJssel
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  06 - 55826463
Fax  n.v.t.
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Bootexcursie Rotterdam - Kinderdijk 2014

"Nehalennia" is de bekendste inheemse godin ten tijde van de Romeinen en Germanen in Nederland. Zij werd gezien als de beschermvrouwe van de zeelieden. In de Romeinse tijd beloofden handelaren om na een behouden tocht over de wereldzeeën bij terugkomst te offeren aan de aan Nehalennia gewijde altaren.

De Rotterdamse haven is zins jaar en dag De poort van Europa. Ook hier kwamen zeelieden onder bescherming van "Nehalennia" hun handel bedrijven. Nu vaart passagiersschip "Nehalennia" als beschermster in de haven van Rotterdam om ook hier de zeelieden te behoeden van alle gevaren. De Romeinse en Germaanse achtergrond van de naam "Nehalennia" hebben wij doorgevoerd in onze uitstraling en in onze arrangementen vindt u de Romeinse en Germaanse benamingen ook terug.

Het schip "Nehalennia".
Op het hoofddek bevindt zich in het voorschip de "Drusus" - salon gescheiden door de dubbele "Walhalla" bar van de grote "Julius Civilus" - salon compleet met dansvloer, uitlopend tot het achterdek.

Het bovendek wordt beheerst door de panoramische "Caesar" - loge met een aangrenzend ruim zonnedek. Ruime dubbellopenslaande deuren geven (ook voor rolstoelen) geen belemmering tot toegang naar de dekken. Toiletgroepen in het benedenschip completeren de passagiers - accommodatie. Een krachtige dieselmotor geeft het schip een kruissnelheid van ongeveer 9 knopen terwijl een moderne "jetstream" boegschroef het manoeuvreren tot in de kleinste havens mogelijk maakt. Met een lengte van 40 meter en een breedte van 7 meter heeft het m.p.s. "Nehalennia" een maximale capaciteit van 200 gasten.

Het partyschip Nehalennia is herbouwd en vaart onder goedkeuring van de Nederlandse Scheepvaartinspectie.

Bedrijfsfeesten evenementen 2014

Er zijn vele culinaire mogelijkheden aan boord. Rebus Varende Evenementen helpt u graag bij het uitstippelen van een alternatieve vaarroute bij nacht. Een muziekband, passend bij uw evenement, behoort eveneens tot de mogelijkheden.

 

U kunt al reserveren vanaf 40 personen tot een maximum van 200 personen. Bij mooi weer kan het buitendek geopend worden, dat ruimte biedt aan ongeveer 80 personen.

 

www.rebus-info.nl voor meer informatie.

Bellen kan natuurlijk ook: 06-55826463.

 

Wij horen graag van u.............

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs zie: www.rebus-info.nl
Prijs toelichting zie: www.rebus-info.nl
Periode gehele jaar
Duur variabel

Andere Arrangementen van: Rebus Varende Evenementen