groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Een Barretocht naar het Paleis

Alkmaar Events Company

Adres  Fnidsen 45
Postcode  1811 ND
Woonplaats  Alkmaar
Telefoon  072-5127766
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Alles is mogelijk in Alkmaar en omgeving!

Alkmaar kennen we als kaasstad, maar Alkmaar is met haar ruim 400 monumenten ook een stad met historie. De Waag, het 16e eeuwse Stadhuis, de Grote St. Laurenskerk en de vele hofjes, gevels en grachten geven de stad een mooie uitstraling. Een stad vol mogelijkheden!

Alkmaar Events Company is de stadsspecialist op het gebied van zakelijke evenementen en kan u ondersteunen in uw zoektocht naar de juiste locatie voor uw vergadering, de invulling van uw dagprogramma of de organisatie van uw bedrijfsfeest. We ontvangen u graag in Alkmaar met een grote glimlach: Say cheese!!

Bedrijfsuitjes
Leer Alkmaar en uw collega's beter kennen met één van de originele bedrijfsuitjes van Alkmaar Events Company. Ons brede aanbod in dag- en avondarrangementen in Alkmaar geeft u de mogelijkheid om een origineel bedrijfsuitje in Alkmaar te beleven. Wat dacht u van een spannende tocht over de grachten in kleine motorbootjes, een beleving van de roerige geschiedenis van Alkmaar of een opdrachtenrace naar de kust?

Naast het uitgebreide aanbod aan bedrijfsuitjes, is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u loskoppelen en naar eigen wens weer combineren. Daarnaast kunt u ook merendeel van onze activiteiten los boeken.

Voor al uw evenementen in Alkmaar: Alkmaar Events Company

Een Barretocht naar het Paleis

Dit programma is als volgt samengesteld; 

 

16:00 - 19:00 Barretocht

 

Tijdens deze kroegentocht door Alkmaar ontdekt u middels een vraag- en opdrachtenspel de leukste kroegjes van Alkmaar. Dit programma is de manier om op ongedwongen wijze kennis te maken met de Alkmaarse gezelligheid. Deze Alkmaarse kroegentocht is eveneens onder leiding van een gids te boeken. Inclusief 4 consumpties en een borrelhapje onderweg

 

19:00 - 21:30 Eten in 't Paleis

 

Genieten van een heerlijk diner in een sfeervolle oude stadsherberg vol prachtige overblijfselen uit vervlogen eeuwen. Dit diner is inclusief Hollands drankarrangement.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 65,00 p.p.
Prijs toelichting ex BTW.bij 20 pers.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Alkmaar Events Company