groepsarrangementen.nl > Utrecht > > Domme Blondjes Jacht in Utrecht

Utrecht Events Company

Adres  Mattenbieslaan 97A
Postcode  3452 AD Vleuten
Woonplaats  Utrecht
Telefoon  030- 8886521
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Alles is mogelijk in de stad en provincie Utrecht!

Welkom in de bruisende Domstad en de prachtige provincie Utrecht! Centraal gelegen in het land is Utrecht de plek bij uitstek om een evenement te organiseren. Met ons brede aanbod vindt u in Utrecht voor ieder wat wils, dus ook voor u!

Of u nu uw vergadering in de werfkelder onderbreekt met een stadstour, een ware strijd voert tijdens een zeskamp op de Utrechtse Heuvelrug, de 465 treden van de Domtoren beklimt of een spetterende feestavond beleeft aan de gracht, één ding staat vast: Utrecht blijft verrassen!

Bedrijfsuitjes
Leer Utrecht én uw collega's beter kennen door één van de originele arrangementen van Utrecht Events Company. Ons brede aanbod in dag- en avondarrangementen in de stad en provincie Utrecht geeft u de mogelijkheid om een origineel bedrijfsuitje in Utrecht te beleven. Wat dacht u van een fietstocht langs de highlights van Utrecht, een detective programma bij de Vinkeveense plassen, een opdrachtenrace over de Utrechtse grachten met daarna een driegangendiner afgewisseld met muziekrondes?

Naast het uitgebreide aanbod aan bedrijfsuitjes, is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u loskoppelen en naar eigen wens weer combineren. Daarnaast kunt u ook merendeel van onze activiteiten los boeken.


Voor al uw evenementen in Utrecht: Utrecht Events Company.

Domme Blondjes Jacht in Utrecht

Dit programma is als volgt samengesteld; 

 

16:00 - 19:00 Domme Blondjes Jacht

 

Kroegenpuzzeltocht langs de leukste kroegen van Utrecht. De route wordt bepaald aan de hand van aanwijzingen op speciale bierviltjes. Dit programma is dé manier om op ongedwongen wijze en in eigen tempo kennis te maken met de Utrechtse gezelligheid. Onze begeleid(st)er ontmoet u bij het begin- en eindpunt. Inclusief 4 Domme Blondjes (Utrechts biertje) of andere drankjes van de Hollandse Bar.

 

19:00 - 22:00 Sing' Inn

 

Diner in één van de leukste restaurants van Utrecht, gevestigd in een werfkelder aan de gracht. Terwijl u geniet van een heerlijk driegangen diner, wordt u door de zingende bediening verrast met live muziek. De combinatie van lekker eten, de sfeervolle locatie, de vele bekende songs en de swingende bediening staat garant voor een gezellige avond.

Prijs € 62,50 p.p. exclusief btw

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs va € 62,50 p.p.(ex BTW)
Prijs toelichting min. 20 personen
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dagdeel

Andere Arrangementen van: Utrecht Events Company

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Utrecht Events Company U het volgende arrangement aan: Het Mysterie van Utrecht.
Lees verder >