groepsarrangementen.nl > Limburg > > Rat Race Maastricht

Maastricht Events Company

Adres  Alexander Battalaan 27
Postcode  6221 CA
Woonplaats  Maastricht
Telefoon  043-4506555
Fax  043-4506556
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Maastricht Events Company. Uw evenementenbureau in Maastricht en het heuvelland

Alles is mogelijk in Maastricht en het heuvelland! Limburg heeft zoveel moois te bieden. Het overbekende Zuid-Limburgse heuvelland met het prachtige landschap, de zonovergoten hellingen 'n Maastricht met haar vele terrassen, Bourgondische inslag en gevoel voor gezelligheid.

Maastricht is bij uitstek geschikt voor al uw zakelijke (meerdaagse) evenementen. Uw vergadering in een sfeervolle mergelgrot, uw feest in een schitterend kasteel, uw teambuilding programma als opdrachtenrace door de stad, wij denken met u mee! Onze met zorg samengestelde activiteiten en arrangementen, geven een helder overzicht van wat er zoal mogelijk is in Maastricht en het heuvelland.

Veer zien uuch gere in Mestreech es uzze gas!

Bedrijfsuitjes
Leer Maastricht en uw collega 's beter kennen met één van de originele bedrijfsuitjes van Maastricht Events Company. Ons brede aanbod in dag- en avondarrangementen in Maastricht geeft u de mogelijkheid om een origineel bedrijfsuitje in Maastricht te beleven. Wat dacht u van een spannende tocht langs de mooiste plekjes van Maastricht, een fietstocht door het heuvelland, een rondleiding door de mergelgrotten van Valkenburg of een Limburgse vlaai workshop?

Naast het uitgebreide aanbod aan bedrijfsuitjes, is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u loskoppelen en naar eigen wens weer combineren. Daarnaast kunt u ook merendeel van onze activiteiten los boeken.

Voor al uw evenementen in Maastricht: Maastricht Events Company.

Rat Race Maastricht

Naast de vermelde bedrijfsuitjes is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u loskoppelen en naar eigen wens weer combineren. Daarnaast kunt u ook merendeel van onze activiteiten los boeken. Onze overige dagarrangementen in Maastricht staan overzichtelijk weergegeven op onze website.

 

15:00 - 18:00 Rat Race 

Maastricht Events Company daagt u uit in een spannende race door de stad....

U kent mij niet ... Althans nog niet ...

Mijn naam is Graaf Wladimir de Rattos. Ik begeef mij al sinds mensenheugenis in de smalle donkere stegen van deze eeuwenoude binnenstad. Het jaar van de rat is eindelijk aangebroken en nu is het hoog tijd om mijn oude status binnen deze verweerde stadsmuren wederom te bemachtigen. Heeft u het vermogen om mij te slim af te zijn? We zullen zien ...

In deze zinderend spannende race gaat u de strijd aan met de beruchte Graaf Wladimir de Rattos. Dit hooghartige personage bespeelt alle teams in een doortrapt en ingenieus dubbelspel. Het is nooit duidelijk aan wiens kant de Graaf eigenlijk staat, maar u heeft hem keihard nodig om dit uitdagende spel te spelen. Taak aan u om uw medespelers voortdurend op de hielen te zitten en overal te fotograferen, zonder dat u uw locatie onthuld! Maar let op, kijk over uw schouder, want de graaf is dichterbij dan u denkt ... Vertrouw alleen uw eigen team, de fotocamera en de mobiele telefoon. De GSM ontvangt geheimzinnige breinbrekers en moeilijke cryptogrammen. Durft u de uitdaging aan?

 

 

18:00 - 20:30 Diner

Geniet van een heerlijk driegangen diner in één van de sfeervolle restaurants of eetcafés in de Maastrichtse binnenstad.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 53,50 per persoon
Prijs toelichting Exclusief BTW
Periode Het hele jaar mogelijk.
Duur Dagdeel

Andere Arrangementen van: Maastricht Events Company