groepsarrangementen.nl > Limburg > Bedrijfsuitje > Maastricht van Onder tot Boven

Maastricht Events Company

Adres  Alexander Battalaan 27
Postcode  6221 CA
Woonplaats  Maastricht
Telefoon  043-4506555
Fax  043-4506556
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Maastricht Events Company. Uw evenementenbureau in Maastricht en het heuvelland

Alles is mogelijk in Maastricht en het heuvelland! Limburg heeft zoveel moois te bieden. Het overbekende Zuid-Limburgse heuvelland met het prachtige landschap, de zonovergoten hellingen 'n Maastricht met haar vele terrassen, Bourgondische inslag en gevoel voor gezelligheid.

Maastricht is bij uitstek geschikt voor al uw zakelijke (meerdaagse) evenementen. Uw vergadering in een sfeervolle mergelgrot, uw feest in een schitterend kasteel, uw teambuilding programma als opdrachtenrace door de stad, wij denken met u mee! Onze met zorg samengestelde activiteiten en arrangementen, geven een helder overzicht van wat er zoal mogelijk is in Maastricht en het heuvelland.

Veer zien uuch gere in Mestreech es uzze gas!

Bedrijfsuitjes
Leer Maastricht en uw collega 's beter kennen met één van de originele bedrijfsuitjes van Maastricht Events Company. Ons brede aanbod in dag- en avondarrangementen in Maastricht geeft u de mogelijkheid om een origineel bedrijfsuitje in Maastricht te beleven. Wat dacht u van een spannende tocht langs de mooiste plekjes van Maastricht, een fietstocht door het heuvelland, een rondleiding door de mergelgrotten van Valkenburg of een Limburgse vlaai workshop?

Naast het uitgebreide aanbod aan bedrijfsuitjes, is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u loskoppelen en naar eigen wens weer combineren. Daarnaast kunt u ook merendeel van onze activiteiten los boeken.

Voor al uw evenementen in Maastricht: Maastricht Events Company.

Maastricht van Onder tot Boven

11:00 - 12:00 Kazematten

Een rondleiding door ondergronds Maastricht. Onder leiding van een ervaren gids maakt u kennis met het uitgebreide gangenstelsel onder de stad. Tijdens belegeringen werden deze gangen gebruikt om de vijand ongezien te benaderen en uit te schakelen. U gaat terug in de tijd en passeert imponerende bomvrije ruimten, kruitkamers en een wirwar van galerijen en trappen. Ondertussen vertelt de gids u alles over deze onderaardse wereld van Maastricht.

 

12:15 - 13:30 Lunch

 

13:30 -17:00 Maastricht Ontmaskerd

Maastricht Ontmaskerd In dit ludieke teambuilding programma worden de teams blootgesteld aan maffe, serieuze, inspannende en originele vragen en opdrachten. De oplossingen liggen verspreid door de binnenstad van Maastricht en zijn nodig om uiteindelijk als winnaar de finish te bereiken. Met behulp van een plattegrond, een camera en een rugzak met verrassende inhoud wordt de ideale route bepaald.

 

Ondertussen moet men oppassen voor de verschillende controleposten. De opdrachten kunnen variëren van het beklimmen van een bekende Maastrichtse kerktoren of het bezoeken van een échte schatkamer tot een ludieke Wie-Maakt-Het-Mooiste-Mergelpaaltje wedstrijd. Houd wel rekening met het Mestreechs kwartiertje! Dit teambuilding programma is inclusief 1 consumptie en prijsuitreiking.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 56,00 p.p. ex BTW
Prijs toelichting Zie omschrijving arrangement
Periode gehele jaar
Duur Dag of dagdeel

Andere Arrangementen van: Maastricht Events Company