groepsarrangementen.nl > Belgie > Algemeen > Antwerpen Werelds

Antwerpen Events Company

Adres  Alexander Battalaan 29
Postcode  6221 CA
Woonplaats  Maastricht
Telefoon  +31 (0)43 450 6554
Fax  +31 (0)43 450 6556
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Antwerpen Events Company. Dé specialist voor al uw evenementen in België.

België leeft, bruist en loopt over van ontdekkingen. Als België specialist kunnen we deze prikkels op anderen overdragen. Of u nu heerlijke pralines wilt eten in Antwerpen, genieten van de grandeur van Oostende, sportief wilt zijn in Namen, de herenhuizen uit de gouden eeuw wilt bewonderen in Brussel of onderdompelen in het Bourgondische Gentse leven, Antwerpen Events Company wijst u de weg!

Alles is mogelijk in Antwerpen! Antwerpen" Metropool" de stad van Rubens, diamanten en mode combineert het bruisende leven van een grote stad met de charme van een klein dorp. Antwerpen Events Company zorgt voor de professionele organisatie van uw teambuilding, seminaries en bedrijfsuitstapjes. Trendy stadsprogramma's, exclusieve tours door de historische binnenstad, havenrondvaarten op de Schelde met dat ietsje meer, thema-avonden boordevol "couleur locale" zijn maar een greep uit ons aanbod. Kortom Antwerpen is dé stad voor al uw zakelijke evenementen.

Bedrijfsuitjes
Leer Antwerpen en uw collega's beter kennen met één van de originele teamevents van Antwerpen Events Company. Ons brede aanbod in dag- en avondarrangementen in Antwerpen geeft u de mogelijkheid om een origineel teamevent in Antwerpen te beleven. Wat dacht u van een spannende diamantroof, een culinair stadsspel, tegen 100 km /u op het water of stapvoets in de ondergrondse Ruien?

Antwerpen Events Company is hét full service evenementenbureau voor België. Wij organiseren een ontspannend of actief personeelsuitje voor u naar tal van Belgische steden, waaronder Antwerpen, Brussel en Luik. Maar ook voor activiteiten in de Ardennen en activiteiten in relatie met teambuilding bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast de vermelde arrangementen is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen. Alle activiteiten kunt u afzonderlijk en naar eigen wens weer combineren.

Antwerpen Werelds

Dit arrangement is als volgt samengesteld; 

 

11:30 - 13:00 Rondvaart

Ontdek Antwerpen eens op een andere manier! Op een rondvaartboot ontdekt u de imposante havens van Antwerpen. U heeft vanaf de boot een prachtig uitzicht over de indrukwekkende dokken, de grote ophaalbruggen en de enorme zeeschepen die hier dagelijks worden geladen en gelost. De haven van Antwerpen ligt diep in het binnenland, wat het transporttraject aanzienlijk vermindert. De audiogidsen aan boord vertellen u alles over het reilen en zeilen in de tweede grootste havenstad van Europa.

13:30 - 14:30 Lunch

14:30 - 17:30 Proeven van Antwerpen


Niet te missen voor lekkerbekken! Ontdek met deze snoep tour de culinaire hoogstandjes van Antwerpen. Onze gids brengt u op een leuke manier iets bij over het snoepkarakter van Antwerpen en haar inwoners. De gids neemt u mee door het oude centrum van Antwerpen en laat u letterlijk proeven van de stad. Op minstens 4 verschillende locaties geniet u van een typisch Antwerpse delicatesse. Proef de beroemde Antwerpse handjes en het beruchte Bolleke. Of bent u meer een liefhebber voor de Filet d'Anvers?

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 57,50 p.p
Prijs toelichting ex BTW.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Antwerpen Events Company