groepsarrangementen.nl > Belgie > > Ontdek de geheime onderwereld Antwerpen

Antwerpen Events Company

Adres  Alexander Battalaan 29
Postcode  6221 CA
Woonplaats  Maastricht
Telefoon  +31 (0)43 450 6554
Fax  +31 (0)43 450 6556
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Antwerpen Events Company. Dé specialist voor al uw evenementen in België.

België leeft, bruist en loopt over van ontdekkingen. Als België specialist kunnen we deze prikkels op anderen overdragen. Of u nu heerlijke pralines wilt eten in Antwerpen, genieten van de grandeur van Oostende, sportief wilt zijn in Namen, de herenhuizen uit de gouden eeuw wilt bewonderen in Brussel of onderdompelen in het Bourgondische Gentse leven, Antwerpen Events Company wijst u de weg!

Alles is mogelijk in Antwerpen! Antwerpen" Metropool" de stad van Rubens, diamanten en mode combineert het bruisende leven van een grote stad met de charme van een klein dorp. Antwerpen Events Company zorgt voor de professionele organisatie van uw teambuilding, seminaries en bedrijfsuitstapjes. Trendy stadsprogramma's, exclusieve tours door de historische binnenstad, havenrondvaarten op de Schelde met dat ietsje meer, thema-avonden boordevol "couleur locale" zijn maar een greep uit ons aanbod. Kortom Antwerpen is dé stad voor al uw zakelijke evenementen.

Bedrijfsuitjes
Leer Antwerpen en uw collega's beter kennen met één van de originele teamevents van Antwerpen Events Company. Ons brede aanbod in dag- en avondarrangementen in Antwerpen geeft u de mogelijkheid om een origineel teamevent in Antwerpen te beleven. Wat dacht u van een spannende diamantroof, een culinair stadsspel, tegen 100 km /u op het water of stapvoets in de ondergrondse Ruien?

Antwerpen Events Company is hét full service evenementenbureau voor België. Wij organiseren een ontspannend of actief personeelsuitje voor u naar tal van Belgische steden, waaronder Antwerpen, Brussel en Luik. Maar ook voor activiteiten in de Ardennen en activiteiten in relatie met teambuilding bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast de vermelde arrangementen is het ook mogelijk uw eigen programma samen te stellen. Alle activiteiten kunt u afzonderlijk en naar eigen wens weer combineren.

Ontdek de geheime onderwereld Antwerpen

Het programma is als volgt samengesteld; 

 

17:00 - 19:30 De Ruien


Onder het stratenoppervlak van Antwerpen ligt een eeuwenoude geschiedenis verborgen. Antwerpen kende in de Middeleeuwen een groot netwerk van open rioolkanalen, dat bijna duizend jaar lang intensief gebruikt werd voor de aan- en afvoer van water. Zelfs nu vormen de Ruien nog steeds een belangrijke verbinding tussen de verschillende delen van de stad. U ontdekt deze ondergrondse wereld met rubberen laarzen en een beschermingspak. Niet gevreesd, er stroomt geen rioolwater meer door de Ruien. Ontdek deze unieke omgeving van de stad Antwerpen, terwijl een ervaren gids u meeneemt op een indrukwekkende reis terug in de tijd.
(dinsdag & woensdag gesloten)

20:00 - 22:30 Diner


Heerlijk diner in één van de sfeervolle restaurants of eetcafés in de Antwerpse binnenstad.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 69,00 p.p.
Prijs toelichting ex BTW.
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Antwerpen Events Company

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Antwerpen Events Company U het volgende arrangement aan: Antwerpen Werelds.
Lees verder >