groepsarrangementen.nl > Limburg > > Golfen en/of vergaderen

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek

Adres  Bleijenbeek 14
Postcode  5851 EE
Woonplaats  Afferden
Telefoon  0485-530084
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Organiseer je een uitje, uitstapje of een activiteit voor je vrienden, familie of collega's? Pitch&Putt Golf, het golfspel voor iedereen, is daar zeer geschikt voor en kan een ieder een leuk dagje uit beleven.

Het golfspel voor iedereen
Pitch&Putt Golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Da's niet zo gek, want het is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Pitch&Putt Golf is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt, is Pitch&Putt Golf geweldig leuk om te doen.

Pitch&Putt Golf, het golfspel voor iedereen is heel eenvoudig. Een baan heeft 18 holes. Elke hole moet in zo weinig mogelijk slagen gespeeld worden. Pitch&Putt Golf is verwant aan de golfsport, maar kent eigen spelregels en speltechnieken. Prettig is dat iedereen de beginselen van het spel en de slagtechniek in een paar minuten kan leren. Goed genoeg voor een leuke, sportieve en gezellige spelronde.

Iedereen kan Pitch&Putt Golf spelen, dus kom zoals je bent. Zorg wel voor sportschoenen of gewone schoenen zonder hakken. Ballen, clubs en scorekaarten en een korte instructie zijn bij de prijs inbegrepen.

De minimale leeftijd om te mogen spelen is 8 jaar. Een 18 holes ronde duurt ongeveer twee uur. Er zijn tevens verschillende arrangementen boekbaar. Informeer naar de mogelijkheden voor een dagje weg op de golfbaan!

Ook geschikt voor de gevorderde golfer Pitch&Putt Golf is ook bijzonder geschikt voor de gevorderde golfer. Op deze kleine banen kun je je korte spel (70% van het golfen!) aanmerkelijk verbeteren en bovendien je niet-golfende vrienden kennis laten maken met de golfsport..

Golfen en/of vergaderen

U bent op zoek naar een geschikte vergaderlocatie? Golfbaan Landgoed Bleijenbeek beschikt over een multifunctioneel clubhuis en is gelegen nabij uitvalswegen Venlo en Nijmegen. De keuze van een goede locatie is meebepalend voor het succes van uw seminar, vergadering, productpresentatie, feest of een ander belangrijk evenement.

 

Restaurant Bleijenbeek biedt een totaalaccommodatie van 2 tot 350 personen, waarbij de verschillende zalen en of het restaurant plaats biedt aan maximaal 12, 40, 60 en 125 personen.

 

Vergaderingen, presentaties etc. zijn uiteraard uitstekend te combineren met een clinic of een rondje golf. Hierover kunt u aparte informatie verkrijgen. Indien u een clinic wenst in combinatie met een vergaderarrangement krijgt u € 2,50 p.p. korting op de clinic.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs In overleg met uw wensen
Prijs toelichting Afhankelijk van activiteit/personen
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Golfbaan Landgoed Bleijenbeek