groepsarrangementen.nl > Limburg > Bedrijfsuitje > Vrijgezellenuitjes en golfclinics

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek

Adres  Bleijenbeek 14
Postcode  5851 EE
Woonplaats  Afferden
Telefoon  0485-530084
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Organiseer je een uitje, uitstapje of een activiteit voor je vrienden, familie of collega's? Pitch&Putt Golf, het golfspel voor iedereen, is daar zeer geschikt voor en kan een ieder een leuk dagje uit beleven.

Het golfspel voor iedereen
Pitch&Putt Golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Da's niet zo gek, want het is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Pitch&Putt Golf is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt, is Pitch&Putt Golf geweldig leuk om te doen.

Pitch&Putt Golf, het golfspel voor iedereen is heel eenvoudig. Een baan heeft 18 holes. Elke hole moet in zo weinig mogelijk slagen gespeeld worden. Pitch&Putt Golf is verwant aan de golfsport, maar kent eigen spelregels en speltechnieken. Prettig is dat iedereen de beginselen van het spel en de slagtechniek in een paar minuten kan leren. Goed genoeg voor een leuke, sportieve en gezellige spelronde.

Iedereen kan Pitch&Putt Golf spelen, dus kom zoals je bent. Zorg wel voor sportschoenen of gewone schoenen zonder hakken. Ballen, clubs en scorekaarten en een korte instructie zijn bij de prijs inbegrepen.

De minimale leeftijd om te mogen spelen is 8 jaar. Een 18 holes ronde duurt ongeveer twee uur. Er zijn tevens verschillende arrangementen boekbaar. Informeer naar de mogelijkheden voor een dagje weg op de golfbaan!

Ook geschikt voor de gevorderde golfer Pitch&Putt Golf is ook bijzonder geschikt voor de gevorderde golfer. Op deze kleine banen kun je je korte spel (70% van het golfen!) aanmerkelijk verbeteren en bovendien je niet-golfende vrienden kennis laten maken met de golfsport..

Vrijgezellenuitjes en golfclinics

Een golfclinic is een leuke en leerzame manier om kennis te maken met de golfsport op één van de mooiste golfbanen van Nederland. De instructie- en oefensessie, gegeven door onze golfprofessionals, wordt afgesteld op uw wensen en zorgt ervoor dat we zowel de beginnende golfspeler als de ervaren speler een aantrekkelijk programma kunnen bieden.

 

Voor gevorderde clinicdeelnemers kan het programma aangepast worden naar een zogenoemde masterclass. Na het opfrissen van de theorie en het in praktijk brengen van de diverse slagen, kan er een wedstrijd worden gespeeld, onder begeleiding van een professional, op de Par 3-4 baan of zelfs op de Championship Course. Ook mogelijk; V.I.P. Clinic Niet zomaar een golfclinic maar een clinic waarbij alle aandacht gericht is op u en uw belangsrijkste klanten/medewerkers/vrienden. Informeer naar de mogelijkheden. Wij bieden zowel voor individuele spelers als voor bedrijven of andere groepen verschillende golfarrangementen aan. Informeer verder naar onze mogelijkheden.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs In overleg
Prijs toelichting en afhankelijk van uw wensen
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Golfbaan Landgoed Bleijenbeek

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Golfbaan Landgoed Bleijenbeek U het volgende arrangement aan: Golfen en/of vergaderen.
Lees verder >