Beauty & Kuurinstituut 'Het Nolderwoud'

Adres  Ommerweg 59
Postcode  7921 TB
Woonplaats  Zuidwolde
Telefoon  0528-373882
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag en je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet? In Beauty en Kuurinstituut Het Nolderwoud staat aandacht, ontspanning en schoonheid centraal. Omdat privacy bij ons hoog in het vaandel staat dragen onze gasten badkleding. Het schoonheidsoord ligt verscholen in de Drentse bossen en per dag ontvangt Wilma Fieten en haar professionele beautyteam maximaal 15 tot 20 gasten die van top tot teen in de watten worden gelegd.

De huidverzorgingsspecialisten zijn op hoog niveau opgeleid en werken voor u samen aan een verzorgd uiterlijk. Of het nu gaat om losse behandelingen, arrangementen of verwendagen; alles is mogelijk in dit sfeervolle beautycentrum. De specialisten van Het Nolderwoud staan zeven dagen per week van half negen 's ochtends tot tien uur 's avonds voor u klaar.

Wie immers eenmaal in het Nolderwoud heeft vertoefd, wil zeker nog eens terugkomen. Je voelt je weer als nieuw na een bezoekje aan het Nolderwoud in Zuidwolde. Speciaal voor u hebben we een aantal arrangementen op een rij gezet. Persoonlijke wensen, aanpassingen en uitbreidingen zijn in overleg altijd mogelijk. Op onze website treft u een compleet overzicht aan van onze arrangementen.

Ook voor speciale gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, Valentijnsdag, Moederdag of verjaardagen zijn speciale arrangementen in overleg. Of wat te denken van een leuke make-up workshop in Daphne's Make up school? Groepen vanaf acht personen krijgen de gehele beautyfarm tot hun beschikking en krijgen bovendien aan het eind van de dag een kortingsbon voor een volgend bezoek. Vraag eens naar de vele mogelijkheden.

Make up workshop

Een leuke workshop als bedrijfsuitje of met een groep vriendinnen. Wij leren u al onze schoonheidsgeheimen!

Laat u zich eens inspireren door de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van make-up. In deze fascinerende wereld leert u hoe u het mooiste bij uzelf naar boven kunt halen en uw mindere punten naar de achtergrond kunt laten verdwijnen. Dit alles wordt verzorgd in de make-up ruimte van ons gezellige Beautyinstituut.

Gedurende de workshop leert u omgaan met kleuren, hoe maakt u zich op als u een bril draagt, een donkere huidskleur heeft, hoe verlegt u de accenten voor gezichtscorrecties, stand- en/of wenkbrauwcorrecties? Wij geven u de nieuwste trends in make-up.

Leuk om met uw vriendinnen te doen, een vrijgezellenfeest te vieren, of als bedrijfsuitje!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 35,- p.p.
Prijs toelichting Inclusief producten
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Beauty & Kuurinstituut 'Het Nolderwoud'