groepsarrangementen.nl > Drenthe > > Beauty Vakantie Arrangement.

Beauty & Kuurinstituut 'Het Nolderwoud'

Adres  Ommerweg 59
Postcode  7921 TB
Woonplaats  Zuidwolde
Telefoon  0528-373882
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag en je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet? In Beauty en Kuurinstituut Het Nolderwoud staat aandacht, ontspanning en schoonheid centraal. Omdat privacy bij ons hoog in het vaandel staat dragen onze gasten badkleding. Het schoonheidsoord ligt verscholen in de Drentse bossen en per dag ontvangt Wilma Fieten en haar professionele beautyteam maximaal 15 tot 20 gasten die van top tot teen in de watten worden gelegd.

De huidverzorgingsspecialisten zijn op hoog niveau opgeleid en werken voor u samen aan een verzorgd uiterlijk. Of het nu gaat om losse behandelingen, arrangementen of verwendagen; alles is mogelijk in dit sfeervolle beautycentrum. De specialisten van Het Nolderwoud staan zeven dagen per week van half negen 's ochtends tot tien uur 's avonds voor u klaar.

Wie immers eenmaal in het Nolderwoud heeft vertoefd, wil zeker nog eens terugkomen. Je voelt je weer als nieuw na een bezoekje aan het Nolderwoud in Zuidwolde. Speciaal voor u hebben we een aantal arrangementen op een rij gezet. Persoonlijke wensen, aanpassingen en uitbreidingen zijn in overleg altijd mogelijk. Op onze website treft u een compleet overzicht aan van onze arrangementen.

Ook voor speciale gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, Valentijnsdag, Moederdag of verjaardagen zijn speciale arrangementen in overleg. Of wat te denken van een leuke make-up workshop in Daphne's Make up school? Groepen vanaf acht personen krijgen de gehele beautyfarm tot hun beschikking en krijgen bovendien aan het eind van de dag een kortingsbon voor een volgend bezoek. Vraag eens naar de vele mogelijkheden.

Beauty Vakantie Arrangement.

Nadat de badjas aan u is uitgereikt, worden de dagen met u doorgenomen. Leuk voor een bedrijfsincentive of weekendje weg met een leuke groep.

Het programma van dit volledig verzorgde arrangement:

Eerste dag:

* Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
* Uitreiking badjas, badslippers en handdoeken
* Intakegesprek
* Heerlijke lichaamspakking of gezichtsbehandeling bestaande uit: Huidanalyse, huidadvies, reiniging, diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden en een masker of lichaamspakking naar keuze
* Heerlijke massage op de hydrojet
* Heerlijke uitgebreide lunch
* Snelbruiner of handpakking met paraffine
* Whirlpool
* Turks stoombad
* Saunabehandeling

Tweede dag:

* Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
* Uitreiking badjas, badslippers en handdoeken
* Balneotherapie: intensieve onderwatermassage met essenti�le oli�n
* Gezichtsontspanningsmassage
* Hoofdhuidmassage
* Hydrojet
* Heerlijk uitgebreide lunch
* Turks stoombad
* Saunabehandeling
* Manicure of make-up
* Afscheidscocktail
* Bij vertrek een presentje ter herinnering aan uw bezoek.

Voor al onze arrangementen geldt dat u gedurende het verblijf onbeperkt gebruik kunt maken van onze cocktailbar, waar een ruime keuze aan sappen wordt geserveerd. In overleg zijn vanzelfsprekend ook losse onderdelen samen te stellen voor een arrangement op maat. Tevens kunt u gebruik maken van verzorgings-, haar- en doucheproducten. Indien er geen make-up verzorging in uw arrangement zit kunt u gebruik maken van onze make-up producten.

Omdat uw privacy bij ons hoog in het vaandel staat, is badkleding verplicht.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 299,00 p.p
Prijs toelichting Incl. genoemde hapjes en dranken
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur 2 daags

Andere Arrangementen van: Beauty & Kuurinstituut 'Het Nolderwoud'