Actief Den Bosch

Adres  Snellestraat 48-50
Postcode  3211 EN
Woonplaats  Den Bosch
Telefoon  073-6126754
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Leuke dingen doen in een prachtige stad! Gezellige buiten- en binnenactiviteiten in de Brabantse hoofdstad? Actief Den Bosch is gevestigd midden in de binnenstad, op loopafstand van het Centraal Station.

Zoekt u een invulling voor een teambuilding dag? Of wilt u iets gezelligs doen met vrienden of familie? Een stadsactiviteit? Een pokerclinic? Heerlijk picknicken of liever binnen lunchen? Gezellig borrelen? Dineren? Vrijgezellenfeest? Actief Den Bosch heeft een passende invulling voor talloze wensen.

Kijk op de site en neem vrijblijvend contact met ons op om uw specifieke wensen met ons te bespreken. Gegarandeerd een supergeslaagde dag, waar nog lang over zal worden nagepraat!

GPS Wandeling

U begint in Café de Tijd, waar u onder het genot van een kop heerlijke koffie met een Bossche bol uitleg krijgt.

Terwijl u koffie of thee met een Bossche Bol nuttigt, ontvangt u korte uitleg over het gebruik van het GPS navigatie systeem. Eventueel wordt uw groep in subgroepen opgedeeld, om daarna op pad te gaan.

De GPS Wandeling voert u langs de Bossche bezienswaardigheden. Op papier staat tekst en uitleg over deze bezienswaardigheden. Enkele voorbeelden: Sint Jan, Noord Brabants Museum, Stadhuis, beeld van Jeroen Bosch, het oudste stenen gebouw, het smalste steegje, standswal, de Dieze en nog veel meer.

Dankzij de moderne GPS navigatie is het makkelijk om uw weg te vinden. Of deelnemers nou wel of niet bekend zijn in de stad, de wandeling is alijd een leuke manier om de stad op een verassend andere manier te ontdekken.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs vanaf € 11,50 p.p.
Periode gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Actief Den Bosch

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: GPS Speurtocht Den Bosch.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: Pokerclinic.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: Den Bosch Pokertour.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: Wijnproeverij & Happerij.
Lees verder >