groepsarrangementen.nl > Noord-Brabant > > Wijnproeverij & Happerij

Actief Den Bosch

Adres  Snellestraat 48-50
Postcode  3211 EN
Woonplaats  Den Bosch
Telefoon  073-6126754
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Leuke dingen doen in een prachtige stad! Gezellige buiten- en binnenactiviteiten in de Brabantse hoofdstad? Actief Den Bosch is gevestigd midden in de binnenstad, op loopafstand van het Centraal Station.

Zoekt u een invulling voor een teambuilding dag? Of wilt u iets gezelligs doen met vrienden of familie? Een stadsactiviteit? Een pokerclinic? Heerlijk picknicken of liever binnen lunchen? Gezellig borrelen? Dineren? Vrijgezellenfeest? Actief Den Bosch heeft een passende invulling voor talloze wensen.

Kijk op de site en neem vrijblijvend contact met ons op om uw specifieke wensen met ons te bespreken. Gegarandeerd een supergeslaagde dag, waar nog lang over zal worden nagepraat!

Wijnproeverij & Happerij

Gecombineerd met heerlijke hapjes, geïnspireerd door het gebied rondom de Middelandse Zee. In een gezellig café in hartje 's-Hertogenbosch, Café de Tijd.

De wijnen zijn geselecteerd door Wijn Verlinden (Hofleverancier en een begrip sinds 1885). De wijnkenner die uw groep begeleidt legt in grote lijnen de onderlinge verschillen uit, maar gaat niet in detail in op de materie.

Bij binnenkomst staan er direct een aantal hapjes en een lekker glas wijn voor u klaar. In totaal gaat uw groep zeven soorten wijn (twee wit, twee rosé en drie rood) proeven. Tijdens het proeven van de wijnen, krijgt u uitleg over herkomst en druivensoort. Er wordt niet heel erg diep op de theorie ingegaan. De nadruk blijft liggen op het gezellig genieten.

De wijnen worden gedurende de proeverij begeleidt door verrassend culinaire, mediterraanse hapjes die bij de betreffende wijnen past. De hapjes bestaan uit vlees, vis, kaas en vegetatisch. Zijn er vegetariërs in uw groep, dan kunt u dat van tevoren aan ons doorgeven.

Aan het einde van de proeverij kan de groep raden waar de laatst geschonken, exclusieve wijn vandaan komt. Degene die er het dichts bij het goede antwoord zit, krijgt een fles van die betreffende wijn mee naar huis.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 27,50 p.p.
Periode gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Actief Den Bosch

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: GPS Speurtocht Den Bosch.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: GPS Wandeling.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: Pokerclinic.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Actief Den Bosch U het volgende arrangement aan: Den Bosch Pokertour.
Lees verder >