groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > Bezoek CORPUS 'reis door de mens'!

CORPUS 'reis door de mens'

Adres  Willem Einthovenstraat 1
Postcode  2342 BH
Woonplaats  Oegstgeest
Telefoon  071-75 10 200
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Een wereldprimeur in Nederland. Maak een reis door je eigen lichaam en beleef via de verschillende theaters, 3D films en meer, op een geweldige en verrassende manier onder andere hoe het hart werkt, hoe een wond heelt of hoe je darmen omgaan met een broodje kaas. Denk je eens in hoe het zal zijn om door je eigen lichaam een reis te maken!

CORPUS is een attractie waar men op een educatieve wijze leert waarom het belangrijk is om gezond te eten, gezond te leven en veel te bewegen. De reis door de mens loopt vanaf de knieën tot aan de hersenen. Vervolgens kun je tijdens de weg naar beneden in de medische infotheek meedoen met spelletjes, testjes, informatie opvragen over medische gegevens en meer!

Bezoek CORPUS 'reis door de mens'!

Elke 7 minuten vertrekt een reis met 16 personen met de roltrap de knie in. Via een audiotour (die beschikbaar is in acht talen) wordt de bezoeker geleid door het menselijk lichaam. Na de 'reis door de mens' die 55 minuten duurt, leert men interactief meer over het eigen CORPUS in de Medische Infotheek 

 

Toegangsprijs voor CORPUS bij een telefonische reservering is € 17,75 voor volwassenen en € 15,25 voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Reserveren kan via 071-75 10 200 (keuze 1, optie 1).
Toegangsprijs voor CORPUS bij een internet reservering is € 16,75 voor volwassenen en € 14,25 voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Reserveren via de website www.corpusexperience.nl.

Voor groepen vanaf 10 personen hanteren we een speciaal tarief van € 15,25 p.p. Groepen dienen vooraf te reserveren via het algemene nummer 071-75 10 200. Voor meer info: www.corpusexperience.nl

 

Adviesleeftijd 8 jaar.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs v.a. € 14,25 p.p.
Duur 2 - 2,5 uur