Golfbaan Delfland

Adres  Abtsrechtseweg 1
Postcode  2636 HZ
Woonplaats  Schipluiden
Telefoon  015 - 3801796
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Golfbaan Delfland is de ideale locatie om als bedrijf, club of vriendenkring een aantal uren sportief bezig te zijn. Wij organiseren clinics voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons een clinic boeken met groepen van 10 tot 100 personen. Ook kunt u een clinic combineren met een vergadering in één van onze zalen en een lunch of diner in ons paviljoen.

Zakelijke bijeenkomsten kunnen heel makkelijk gecombineerd worden met activiteiten op de golfbaan. 's-Morgens nog een vermoeiende vergadering in onze vergaderaccommodatie (30 personen), en 's-middags alle spanning eruit en lekker actief bezig zijn.

Zaken doen in een ontspannen omgeving? Golfbaan Delfland leent zich daar perfect voor. Dit prachtige golfcomplex ligt als een 'groene oase van rust' met beeldschone vergezichten tussen Den Haag en Rotterdam.

Vergaderen en golfen

Na de vergadering is er tijd voor ontspanning. Zo kunnen GVB-ers een ontspannen golfronde spelen op de 18 holes baan en voor de beginners kan er een gezellige clinic worden georganiseerd onder leiding van een onze pro's.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs In overleg met u
Prijs toelichting en afhankelijk van uw wensen
Periode Het gehele jaar mogelijk.
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Golfbaan Delfland

Op de website www.dagarrangementen.nl biedt Golfbaan Delfland U het volgende arrangement aan: Golfclinic en golfles.
Lees verder >