groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > World of Ajax culinaire arrangementen

Arena Amsterdam

Adres  Arena Boulevard 1
Postcode  1101 AX
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020-3111336
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
De Amsterdam ArenA is het eerste stadion ter wereld waar een weg onderdoor loopt en het eerste stadion in Europa dat over een schuifdak beschikt.

Amsterdam ArenA is de thuishaven van AFC Ajax. De Amsterdamse voetbalclub speelt al haar thuiswedstrijden in het stadion. De club heeft de beschikking over alle benodigde faciliteiten zoals kleedkamers, een krachthonk, een sportzaal, een bestuurskamer, een spelershome, etc. Naast de zeventien Eredivisie-wedstrijden van Ajax worden er Europa Cup-wedstrijden, KNVB interlandwedstrijden, beker- en vriendschappelijke wedstrijden gespeeld.

Daarnaast organiseert MOJO Concerts concerten met grote artiesten in de ArenA en doet ID&T jaarlijks de grootste indoor dancefeesten Sensation White & Black. De Amsterdam ArenA is tevens een geschikte lokatie voor evenementen als productpresentaties, theatervoorstellingen, verkooptrainingen, bedrijfsfeesten etc.

World of Ajax culinaire arrangementen

Uiteraard kunnen onze rondleidingen ook gecombineerd worden met een culinair of sportief arrangement. Het is mogelijk om voorafgaand aan uw rondleiding te starten met koffie & gebak, na te borrelen in het stadion of uw tour af te sluiten met een heerlijk diner.

 

Speciaal voor u hebben wij voordelige culinaire arrangementen samengesteld. Een 1,5uur durende World of Ajax Tour met bezoek aan het Ajax museum + een 'warming-up' of 'cooling down' koffie/thee & muffin kost slechts € 18,50 per persoon.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Vriendelijk
Periode gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Arena Amsterdam

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Arena Amsterdam U het volgende arrangement aan: World of Ajax Speurtocht.
Lees verder >

Op de website www.groepsarrangementen.nl biedt Arena Amsterdam U het volgende arrangement aan: World of Ajax Inlooptour .
Lees verder >