groepsarrangementen.nl > Zuid-Holland > > SS ROTTERDAM- Terug van weggeweest.

Spido

Adres  Willemsplein 85
Postcode  3016 DR
Woonplaats  Rotterdam
Telefoon  010-2759991 of 010-2759993
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Spido organiseert rondvaarten in en om Rotterdam. Tijdens de vaartocht neemt Spido je mee langs de imposante architectuur van "Manhattan aan de Maas".

Spido: ervaar Rotterdam vanaf het water! Je vaart onder de Erasmusbrug door en langs het wereldberoemde Hotel New York. Waar aan de ene kant mooi uitzicht is op de pittoreske Veerhaven waar prachtige jachten hun ligplaats hebben, passeren er aan de andere kant enorme zee- en binnenvaartschepen. En dit zijn nog maar enkele bezienswaardigheden die onderweg te zien zijn! Door middel van een DVD- explicatiesysteem in beeld en geluid word je volledig geïnformeerd over de vaarroute. Aan boord krijgen (klein)kinderen een gratis kleurboekje en uiteraard zijn er voor (groot)ouders verschillende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. De Rotterdamse skyline samen met de bedrijvige havenactiviteiten van één van de grootste havens ter wereld zullen een onvergetelijke indruk achterlaten.

Spido vaart alleen met de beste en meest comfortabele schepen, want zo kunnen wij u de service en het comfort bieden die u verdient. Onze vloot bestaat onder andere uit de volgende schepen:

Abel Tasman
Marco Polo
James Cook

SS ROTTERDAM- Terug van weggeweest.

UITWAAIEN EN ZWAAIEN TOUR | reis door de tijd
Altijd al een kijkje willen nemen in de kapiteinshut? Bij de Uitwaaien en Zwaaien Tour bezoekt u onder andere de brug en neemt u een kijkje in het stuurhuis. Indien de authentieke zalen beschikbaar zijn, kunt u deze op vertoon van uw ticket Bekijken. Deze Tocht duurt ongeveer 1 uur.

€12,50 p.p. volwassenen en € 7,50 p.p. kinderen 4t/m11 jaar

DE ROTTERDAM COMPLEET TOUR | Ontdek het legendarische schip
Voor de echte liefhebber die niets van het schip wil missen. Bij deze tour combineert u bovenstaande tour met een bezoek aan de buik van het schip; daar waar de machinekamer is. Hier begeeft u zich in een labyrint van buizen,meters,kleppen en ketels waar u via smalle loopbruggen doorheen dwaalt. Deze tour duurt ongeveer 1,5 uur.
€ 16,00 p.p. volwassenen en € 9,50 p.p. kinderen 4t/m11 jaar.

MACHINEKAMER

De machinekamer van het ss Rotterdam is te bezoeken met de rondleiding De Rotterdam Compleet. Bezoekers die De Rotterdam Compleet lopen zullen het gedeelte in de machinekamer onder begeleiding van een medewerker lopen in groepen van maximaal tien deelnemers. Hiervoor zijn beperkte plaatsen beschikbaar


 

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs 12,50 p.p. en 16.00 p.p.
Prijs toelichting Inclusief audiofoon
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/dagdeel

Andere Arrangementen van: Spido

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Spido U het volgende arrangement aan: Uitgebreide Havenrondvaart.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Spido U het volgende arrangement aan: Dagarrangement Tweede Maasvlakte.
Lees verder >

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Spido U het volgende arrangement aan: Rond het land van Heusden en Altena.
Lees verder >