groepsarrangementen.nl > Duitsland over de grens > > Golfarrangementen in Duitsland

Golf & Grapes

Adres  Amselweg 2
Postcode  74359
Woonplaats  Cleebronn
Telefoon  0049-7135937506
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Golf & Grapes, een glaasje golf... Wel eens gegolfd in de wijnbergen? Of wat dacht u van een wijnproeverij op de green?

Een paar dagen golf en wijn combineren. Speel golf praktisch tussen de wijnranken, laat u verrassen door de pure passie die Württembergse wijn heet, ontdek dat de keuken van "Schwaben" heel cullinair kan zijn en go Golf & Grapes!

Golf & Grapes, waar de greens wijnrood glanzen. Kleine stadjes, lieflijke dorpjes, puur, authentiek. En natuurlijk de wijn, die op zonnige hellingen prachtig gedijt en het landschap kenmerkt: zo presenteert zich
het Zabergäu rondom Brackenheim, de grootste wijnbouwgemeente van Württemberg en voor wat betreft rode wijn, de grootste van Duitsland. 20 Km ten zuidoosten van Heilbronn leeft hier een minstens 1200 jaar oude wijnbouwtraditie. Hier profiteren de wijnboeren van unieke bodem- en weersomstandigheden die zich elders zelfs met veel techniek niet laten nabootsen. Het Zabergäu, ook wel duits Toscane genoemd, is zonder twijfel een van Württembergs paradepaardjes en voor toeristen (nog) een geheim.

Een drive met uitzicht op de wijnbergen, genieten van de zoete geur van druiven tijdens uw putts. Van de 90 golfbanen die Baden Württemberg rijk is, liggen er 10 op maximaal 40 km van ons vandaan, sommige letterlijk gesitueerd in de wijnbergen, andere met een prachtig uitzicht daarop, elk met zijn eigen karakteristieke charme.

Tijdens uw verblijf bij Golf and Grapes logeert u in Hotel Gasthaus Adler in Brackenheim-Botenheim. Een klein gemoedelijk hotel, waar service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De kamers zijn comfortabel ingericht en ieder kamer heeft door zijn architectonische eigenschappen en zijn verschillende meubilering, zijn eigen karakteristieke charme.
Voor extra behaaglijkheid tijdens de iets frissere maanden zorgt vloerverwarming. Telefoon en t.v. zijn standaard en alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en w.c..

Binnen een straal van 40 km vind u 10 Golfbanen. Alle gesitueerd midden in de wijnbergen of met een prachtig uitzicht daarop. Dit stelt ons in staat om ongeacht de verschillende toernooikalenders van de diverse Golfclubs, altijd op een mooie baan te kunnen spelen.

In het Zabergäu wordt wijn verbouwd en gedronken, maar bovenal wordt wijn hier geleefd. Talrijke kleine wijnboeren brengen uren per week door in de wijnberg, vaak naast hun normale betaalde baan. Vrijwel iedereen heeft in zijn of haar familie of vriendenkring wel mensen met wijnbergen.

Golfarrangementen in Duitsland

Een standaard programma hanteren wij niet. In de wijnbergen is iedere maand anders. Voor onze gasten selecteren wij op grond van de aktuele stand van zaken welke golfbaan het mooist is om te spelen, welke wijnboer de origineelste en lekkerste proeverijen voor ons kan verzorgen, of er in de buurt bepaalde wijnfeesten zijn die een bezoek waard zijn, kortom alles wat nodig is om van uw dagen Golf & Grapes te maken wat het moet zijn: perfect!

Een weekend Golf & Grapes betekent rondom zorgeloos genieten. Wij bieden een all-in pakket voor een all-in prijs. Het is voor ons vanzelfsprekend dat u tijdens uw verblijf niet zelf hoeft te rijden. Zo gaat geen tijd verloren met het zoeken naar de Golfbanen en bovendien kunt u zo ook onbezwaard genieten van enkele glaasjes wijn. Uw greenfees en start tijden zijn voor u geregeld , diners, lunches en wijnproeverijen zijn voor u gereserveerd. Bij ons te gast betekent: uitsluitend genieten, van Golf and Grapes!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs op aanvraag
Periode Niet mogelijk in de wintermaanden
Duur Dag/deel