groepsarrangementen.nl > Limburg > > Feest arrangementen

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck

Adres  Kasteellaan 2
Postcode  6075 EZ
Woonplaats  Herkenbosch
Telefoon  0475-523465
Fax  0475-536030
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
De gasten echt gast laten voelen. Historisch genieten door middel van moderne, hoge kwaliteit service te bieden voor de juiste prijs. Flexibiliteit staat bij Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck hoog in het vaandel. De service is terug te vinden in de luxe split level kamers, het specialiteiten restaurant, de Hoofdburcht die uitstekend plaats biedt voor feesten en partijen in een unieke ambiance, de rustieke ligging van het landgoed en in de vele multifunctionele zalen die de Voorburcht rijk is. Tevens staat ons geschoold, flexibel en gemotiveerd team garant voor kwaliteit en service.

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck is fraai gelegen in één van de mooiste streken van Nederland, Midden-Limburg, gemeente Roerdalen. Landelijk gesitueerd aan de Roervallei in een prachtig natuurgebied, even buiten de dorpskern nabij het Nationaal Park De Meinweg en de Duitse grens. Het landgoed van ruim 6,5 hectare kan benaderd worden via een eigen oprijlaan. Op het landgoed bevinden zich drie historische gebouwen, onder te verdelen in:

De Voorburcht
Middels de brug over de gracht en de statige poort in de Voorburcht bereikt men de idyllische binnenplaats. Aan de binnenplaats zijn gelegen het terras, het � la carte restaurant, de wagengalerij, die nu verbouwd is tot Tuinzaal en enkele zalen die gebruikt worden als aperitief-, vergader- en trouwzaal. In de Voorburcht bevinden zich tevens de Torenkamer en de suite Baron de Raville.

In de van Pallandtzaal vindt u ons specialiteitenrestaurant. En als we specialiteiten zeggen, dan bedoelen we dat ook zo. "Het geheim" zo verklapt onze chef-kok "zit in het respect voor de natuur en voor het jaargetijde. Meebewegen noemen we dat. Dus al het goede wat het seizoen te bieden heeft vindt u terug in de zalige gerechten die wij voor u serveren".

De Hoofdburcht
Vanaf het terras uitkijkend ziet U de Hoofdburcht liggen, in de hoofdburcht bevinden zich meerdere sfeervolle zalen en 14e eeuwse gewelven die apart of gecombineerd ruimte bieden aan gezelschappen vanaf 10 tot max. 450 personen. De Hoofdburcht is de ideale evenementenlocatie voor bedrijfs-, thema- en bruiloftsfeesten, diners en bijeenkomsten.

Kasteelhoeve
In de kasteelhoeve bevinden zich de 16 luxe split-level suites. De suites zijn alle voorzien van een gezellige living op de begane grond. De slaapkamer en badkamer zijn via een eigen trap te bereiken op de eerste verdieping. Iedere kamer heeft zijn eigen terras met uitkijk op de binnenplaats of de Voorburcht.

Feest arrangementen

In 1999 kwam de restauratie van de, bij toeval herontdekte unieke hoofdburcht van Landgoed Kasteel Daelenbroeck, gereed. De hoofdburcht is herbouwd in een schitterende origineel middeleeuwse bouwstijl die de sfeer op zijn zachtst gezegd wel heel bijzonder maakt. Voor feesten en partijen van 10 tot en met 450 personen biedt de hoofdburcht een ambiance die doet denken aan een ver verleden. Gezelligheid en een oer Bourgondische uitstraling komen tot leven in de hoofdburcht van Landgoed Kasteel Daelenbroeck.

 

Voor een receptie op maat bent u bij Landgoed Kasteel Daelenbroeck aan het juiste adres.

 

Ontvang uw gasten met een heerlijke kop koffie/thee en echte Limburgse vlaai of met een verrassende Kasteel Cocktail. Vervolgens worden er drankjes naar keuze en heerlijke hapjes geserveerd. De welbekende Bitterbal mag natuurlijk niet ontbreken. Uiteraard wordt de ruimte sfeervol aangekleed met kaarsen en bloemen en zorgt Landgoed Kasteel Daelenbroeck, of u zelf voor gepaste muziek. Om uw receptie zo compleet mogelijk te maken zijn er ook verschillende "All in" arrangementen mogelijk. Voor een receptie op maat of een vrijblijvende rondleiding, kunt u gerust contact met ons op nemen.

 

De Hoofdburcht van Landgoed Kasteel Daelenbroeck is ideaal voor een geslaagde Feestavond!

 

Ontvang uw gasten met een verrassende Kasteel Cocktail, waardoor de avond feestelijk begint. De DJ of Liveband begint te spelen en "de voetjes gaan van de vloer"... Om uw innerlijke ziel ook in de feeststemming te houden, wordt er in één van de gewelven een heerlijk dinerbuffet gepresenteerd. Na voldaan de tafel te hebben verlaten, gaat de feestavond door tot in de vroege uurtjes.

 

Voor diegene die van ver komen, zijn er uiteraard kamers beschikbaar in de Kasteelhoeve van Landgoed Kasteel Daelenbroeck. In de Hoofdburcht zijn meerdere sfeervolle zalen en 14de eeuwse gewelven te combineren voor gezelschappen vanaf 10 tot 450 personen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend afspraak en een rondleiding!

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Variabel
Prijs toelichting en afhankelijk van uw wensen
Periode gehele jaar
Duur variabel