groepsarrangementen.nl > Noord-Holland > > Ontdekkingstocht door Amsterdam

Amsterdam Toerisme & Congres Bureau

Adres  Postbus 3901
Postcode  1001 AS
Woonplaats  Amsterdam
Telefoon  020-5512548
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Bent u op zoek naar een actieve dag uit, zomaar een uitstapje, weekendje weg of een overnachting voor een groep collega's, vrienden of familie? Amsterdam Toerisme & Congres Bureau helpt u graag bij het maken van een keuze uit de vele mogelijkheden die Amsterdam en zijn omgeving biedt.

De enthousiaste en vakkundige medewerkers van de afdeling Groepsreserveringen zijn gespecialiseerd in het samenstellen van originele en gevarieerde groepsexcursies en bedrijfuitjes. Zij houden rekening met uw wensen en nemen de voorbereiding, planning en financiële afhandeling uit handen. Bovendien kennen zij Amsterdam en omgeving en de vele mogelijkheden die er geboden worden op hun duimpje.

Ontdekkingstocht door Amsterdam

Tussendoor geniet u nog van een heerlijke lunch tijdens een cruise door de mooie Amsterdamse grachten.

 

10.00 - 12.00 uur: Rondleiding Muziektheater

U wordt ontvangen bij het Muziektheater met een heerlijk kopje koffie of thee en een muffin. Daarna volgt de rondleiding door het Muziektheater. Deze rondleiding geeft u een kijkje achter de schermen van het podium voor ballet, opera en moderne dans. Alle kostuums en decors voor voorstellingen van De Nederlandse Opera en Het Nationale Ballet worden door medewerkers van het Muziektheater zelf gemaakt. Tijdens de rondleiding komt u langs het kostuumatelier van De Nederlandse Opera en brengt u een bezoek aan het achtertoneel met alle technische faciliteiten zoals hefpodia, zwevende vloeren en toneelwagens en als er niet gerepeteerd wordt kunt u de zaal van het Muziektheater bezichtigen.

 

12.00 - 13.30 uur: Lunchcruise

Lunchen en tegelijkertijd genieten van het uitzicht over de grachten. Dit gebeurt tijdens deze lunchcruise. Aan boord krijgt u een broodjeslunch geserveerd. Tegen een meerprijs kunnen ook andere lunches geboekt worden.

 

13.30 - 16.00 uur: Amsterdam in the Spotlights

De bruisende binnenstad vormt het decor voor Amsterdam in de Spotlights, een spelprogramma waarin de leukste weetjes over de meest bijzondere, gekste, mooiste en lelijkste plekjes van Amsterdam centraal staan. Superlatieven wisselen elkaar in hoog tempo af. Spelenderwijs komt u langs het kleinste café, de smalste steeg, het oudste monument en de hoogste kerktoren. In strijd om de originele trofee voert u met uw team onderweg de gekste opdrachten uit. Het spelprogramma is inclusief 2 consumpties en prijsuitreiking.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs € 65,00 p.p.
Periode gehele jaar
Duur Dag/deel