groepsarrangementen.nl > Gelderland > > Vrijgezellenuitjes en golfclinics

Golfbaan Welderen

Adres  Grote Molenstraat 173
Postcode  6661 NH
Woonplaats  Elst
Telefoon  0481- 376591
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Golfbaan Welderen heeft speciale golfarrangementen samengesteld om zowel de golfer als de niet-golfer op de golfbaan volledig van dienst te kunnen zijn.

Zo zijn er lesarrangementen om kennis te maken met de golfsport, tot uitgebreide trajecten met uiteindelijk als doel het in bezit hebben van uw baanpermissie of het verbeteren van uw handicap. Zie voor ons aanbod de site van Golfschool Gelderland.

Daarnaast zijn er diverse meerdaagse-arrangementen. Met verschillende hotels en Bed & Breakfasts in de nabije omgeving van de golfbaan wordt samengewerkt om een compleet weekendje weg te boeken op onze golfbaan. Deze meerdaagse-arrangementen zijn voor zowel de golfers als voor niet-golfers, denk aan het GVB in 3 dagen gecombineerd met 2 overnachtingen in de buurt van de golfbaan.

Vrijgezellenuitjes en golfclinics

Een golfclinic is een leuke en leerzame manier om kennis te maken met de golfsport op één van de mooiste golfbanen van Nederland. De instructie- en oefensessie, gegeven door onze golfprofessionals, wordt afgesteld op uw wensen en zorgt ervoor dat we zowel de beginnende golfspeler als de ervaren speler een aantrekkelijk programma kunnen bieden.

Voor gevorderde clinicdeelnemers kan het programma aangepast worden naar een zogenoemde masterclass. Na het opfrissen van de theorie en het in praktijk brengen van de diverse slagen, kan er een wedstrijd worden gespeeld, onder begeleiding van een professional, op de Par 3-4 baan of zelfs op de Championship Course.

De duur en de precieze invulling van het programma, evenals de horecaomlijsting, hangt af van uw wensen en de duur van het programma. De mogelijkheden van Restaurant Welderen wat betreft een eventuele lunch, buffet en diner kunnen u op aanvraag worden toegezonden.

Ook mogelijk; V.I.P. Clinic
Niet zomaar een golfclinic maar een clinic waarbij alle aandacht gericht is op u en uw belangsrijkste klanten/medewerkers/vrienden. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs Afhankelijk van uw wensen
Prijs toelichting Afhankelijk van...
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Golfbaan Welderen

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Golfbaan Welderen U het volgende arrangement aan: Golfen en vergaderen.
Lees verder >