groepsarrangementen.nl > Gelderland > > Golfen en vergaderen

Golfbaan Welderen

Adres  Grote Molenstraat 173
Postcode  6661 NH
Woonplaats  Elst
Telefoon  0481- 376591
E-mail  Klik hier om ons een e-mail te sturen
Website  Klik hier om onze website te bezoeken
Golfbaan Welderen heeft speciale golfarrangementen samengesteld om zowel de golfer als de niet-golfer op de golfbaan volledig van dienst te kunnen zijn.

Zo zijn er lesarrangementen om kennis te maken met de golfsport, tot uitgebreide trajecten met uiteindelijk als doel het in bezit hebben van uw baanpermissie of het verbeteren van uw handicap. Zie voor ons aanbod de site van Golfschool Gelderland.

Daarnaast zijn er diverse meerdaagse-arrangementen. Met verschillende hotels en Bed & Breakfasts in de nabije omgeving van de golfbaan wordt samengewerkt om een compleet weekendje weg te boeken op onze golfbaan. Deze meerdaagse-arrangementen zijn voor zowel de golfers als voor niet-golfers, denk aan het GVB in 3 dagen gecombineerd met 2 overnachtingen in de buurt van de golfbaan.

Golfen en vergaderen

Zoekt u vergaderruimte in de regio Arnhem-Nijmegen dan is restaurant Welderen uitermate geschikt. Ongedwongen vergaderen met alle benodigde faciliteiten in een rustige omgeving en toch dichtbij de grote steden Arnhem en Nijmegen, u vindt het allemaal bij Restaurant Welderen.

Wij beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid waardoor u niet zoals bij een vergaderruimte in Arnhem of Nijmegen veel geld kwijt bent aan het parkeren van uw auto.

De keuze van een goede locatie is meebepalend voor het succes van uw seminar, vergadering, productpresentatie, feest of een ander belangrijk evenement. Restaurant Welderen biedt een totaalaccommodatie van 2 tot 350 personen, waarbij de verschillende zalen en of het restaurant plaats biedt aan maximaal 12, 40, 60 en 125 personen

Combineer het zakelijke met het sportieve en ga deze dag ook golfen. Er kan voor een ieder wat worden georganiseerd. De afdeling Sales en Events helpt u graag een op maat gemaakte (golf)dag te organiseren.

Voor verdere informatie en/ of reserveringen kunt u contact opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Prijs In overleg met uw wensen
Prijs toelichting Afhankelijk van...
Periode Het gehele jaar mogelijk
Duur Dag/deel

Andere Arrangementen van: Golfbaan Welderen

Op de website www.dagjeuitinregio.nl biedt Golfbaan Welderen U het volgende arrangement aan: Vrijgezellenuitjes en golfclinics.
Lees verder >